maanantai 25. helmikuuta 2013

Vähän täytettä vaatehuoneeseen

Minun vaatehuoneenihan on niin kovin tyhjä, että sinne piti ehdottomasti saada vähän täytettä (lue: vaatehuoneeni on niin täynnä etteivät nuo uudet vaatteet edes mahdu sinne..)
Oli miten oli, kävin taaas kerran kirpparilla ja ostin taaas kerran jotain sieltä. "Hups" ei taida enää riittää, olisko aika hakeutua hoitoon? :D

Vaaleanoranssi (vai mikä lie persikka) ohut (juoksu)takki, 4€. Kokolapussa luki S ja luotin siihen. Kotona rupesin kuitenkin epäilemään, oliko se sittenkin miesten S! Jussi vakuutti, ettei miehet käytä tuollaisia takkeja, eli kyseessä on vain äärettömän iso naisten S-koko. Tämä on sitä varten, kun alan juoksemaan (ahahaha, hyvä vitsi! Ei näillä polvilla!). Todellisuudessa ostin takin siinä toivossa, että Sofia innostuisi siitä ja haluaisi sen, mutta XL-kokoa vastaava säkki ei tainnutkaan olla ihan niin hieno :D
Valokuvaajastani on tullut turhan vaativa.. Enää ei riitä, että törötän kuin kalapuikko ja tuijotan kameraan. Nyt piti kuulemma esittää olevansa urheilija.. Mitä ne urheilijat sitten tekee? No venyttelee!Alitajuntani yrittää ilmeisesti kasvattaa urheilumotivaatiotani kirpparilöytöjen avulla. Löysin urheilutopin 1,2€. Olen mennyt lupaamaan sekä Jussille että Sofialle, että hommaan salikortin kunhan tästä pikkaisen vielä ryhdistäydyn. Liikkuminenhan olisi muuten tosi jees jos voisin ensin käydä nurkan takana vaihdattamassa polveni. Pienikin polvia rasittava urheilusuoritus saa kintut särkemään ihan älyttömästi. Onko se helvetillinen särky sen liikunnan arvoista? No ei, ainakaan minun mielestäni!


H&M:n poistojen poistot-alerekistä löytyi vitosella kivan värinen neule. Tässä ei ole mitään kiinnitysmekanismia ja ajattelinkin kaupassa, että lisään eteen pari hakasta. Sovittelun päätteeksi totesinkin, että tämä on juurikin kiva tälläisenä viittana.


Jussikin pistäytyi hurjaksi ja osti itselleen vitosen t-paidan H&M:stä. Vaikka herralta löytyy pari miljoonaa t-paitaa, ne ovat kaikki printtipaitoja. Uusien housujen kanssa piti saada yksivärisiä yläosia ja päädyttiin kivan siniseen.
Miksi Jussi hallitsee tuon kuvattavana olemisen niin paljon paremmin kuin minä!? Käskin laittamaan uuden paidan päälle, että saan kuvattua sen ja parilla otoksella homma oli valmis.. Tai sitten minä olen vain niin hyvä kuvajaa ;)


Hahaa! Tj23! Eli "ensimmäinen luukku suklaakalenterista avattu" (harmi kun joulukalentereita ei enää myydä.. Olisin halunnut sellaisen!). Aamujen vähäisyydestä johtuvaa riemua hieman rajoittaa Jussin ensi viikonlopun kiinniolo, auts. Mutta se on vihoviimeinen gines! Ikinäikinäikinä!

PS. En minä aina ole ollut laiska liikunnanvihaaja! Sofia oli löytänyt tämän vanhan Parlööri-lehdessä ilmestyneen jutun ja oli viskannut siitä kuvan sähköpostiini. Olen todistetusti jaksanut joskus juosta 1500m! Ja oli minulla C-tulos kolmiloikastakin! Eikä se Cooperissakaan kauas jäänyt :D

3 kommenttia:

 1. hei neiti, enkö huolinut takkia ?!?! tosiaan olisin huolinut :D ?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Just. Sanoin, että ostin sen siinä toivossa, että ottasit sen palkaksi hiusten värjäämisestä ja sä sanoit ettet halua viedä mun tavaroitani? Eli et huolinut sitä..

   Poista
  2. no olisin mä voinut sen ottaa sen sijaan, kuulostit vaan niin surkulta ette haluis luopuu siitä : (

   Poista