tiistai 19. helmikuuta 2013

Extreme makeover

Siivoilin viime vuoden lopulla Jussin vaatekaappia ja tajusin, että tyyppi omistaa vähintään 200 t-paitaa, 20 kauluspaitaa, 15 hupparia ja yhdet farkut. Lähes kolmessa vuodessa olen pikkuhiljaa alkanut kyllästymään iänikuiseen farkut&huppari-tyyliin, jossa Jussi yleensä esiintyy julkisilla paikoilla. Joskus harvoin hupparin saattaa korvata kauluspaita, mutta niitäkin on tullut katteltua jo ihan liikaa. Jussin vaatekaappi oli siis kipeästi uusien tuulien tarpeessa! Koska satuttiin olemaan koko viikonloppu pääkaupunkiseudulla hyvien shoppailumahdollisuuksien ääressä ja mukanamme oli varsin innokas makutuomari (eli Sofia), päätettiin lähteä hakemaan Jussille uutta tyyliä.


Beiget ja harmaat housut 50€/kpl, vaaleanharmaa vyö 30€ ja pari mustaa pitkähihaista paitaa 15€/kpl. Kaikki vaatteet ovat Jack&Jones, mutta osa ostettiin Ison Omenan J&J:sta ja osa Tapiolan Stockmannin nuortenosastolta.
Itsehän olin todella innoissani, kun Jussi suostui edes sovittamaan joitain muita housuja kuin farkkuja, mutta Jussi se vasta innoissaan uusista kuteista olikin! Illemmalla oli kova pohdinta: "kummat housut mä ny sinne leffaan laittasinkaan?". Ja sitten kuljettiin ryhti suorassa ja hymy huulilla, kun "mulla on nyt tää uus tyyli!". Ihana Jussi on söpö innostuessaan :)


Mekin löydettiin Sofian kanssa uudet "tyylit"! Ei varmaan kovin vaikea arvata, ketä esikuvanani toimi ;)Shoppailureissulta tarttui mukaan myös uudet ruokailualustat koirille. Nämä löytyivät Ison Omenan Tigerista, 1€/kpl.


Prismasta löytyi ihania kertakäyttöastioita edullisesti 1€/pkt!Tänään minulla alkoi kolmen päivän hiihtoloma! Jää kylläkin hiihtämiset vähemmälle, kun menen huomenna koko päiväksi lastenhoitajaksi ja perjantaina menen katsomaan uuden saapumiserän valaa (kurkkusalaattilandia tuntuu vetävän minua puoleensa...). Sentään torstai minulla taitaa olla kokonaan vapaata! Pitää katsoa mitä sitä keksisi vai meneekö koko vapaapäivä laiskotteluun..

7 kommenttia:

 1. jullin uudet vaatteet ovat kyllä kivat !;) jaahas.. taas näitä järkytyksiä tänne .. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, vähän järkyttävyyksii ain välil ;) vastapainoks ihanan Jussin kuville ;P

   Poista
 2. Vau mikä tyyli,noi harmaat housut on bäheet... ;) pitäisköhän munki raahata oma mies vaihtaan tyyliä... Meillä ei huppareita ja kauluspaitoja oo mut aina joku vetskaripaita...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehdottomasti suosittelen ottaamaan ukkoa korvasta kiinni ja raahaamaan vaatekauppaan ;)

   Poista
 3. Kiva tyyli Jussilla ja jopa kuunnellu teiän mielipiteitä. Meillä Pete päättää ite mitä haluu eikä mun auta sanoo tyyliin mitään :/ Heh, mä sain saman kortin ystävänpäivänä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi Jussi suostuu ottamaan neuvot kuulevaan korvaan mikäli kyseessä on vaatetus!

   Poista