maanantai 11. helmikuuta 2013

Jussille kirja ystävänpäivälahjaksi

Ajattelin antaa Jussille ystävänpäivälahjaksi kirjan! En kyllä mitään pokkaria vaan itse suunnittelemani kuvakirjan. Photoboxilla oli liittymistarjouksena kuvakirja postikulujen hinnalla. Sain siis teettää kirjan vitosella! Aika mahtava tarjous!


Päädyin "Ida&Jussi"-aiheiseen kirjaan, kun kerran ystävänpäivä lähestyi ja ajattelin tuollaisen olevan kiva lahja. Kaivelin Picasan läpi ja löysin niitä ihan ensimmäisiä yhteisotoksia kesältä 2010.


Kirjaseni etenee osittain aikajärjestyksessä kohti nykypäivää. Sieltä löytyy Jussin 18-v synttärit, vanhojentanssit, abitanssit, penkkarit, Ida 18-v, Nizzan, Lapin, Brysselin ja Lontoon reissut, YO-juhlat, Vila ja Ratitan liittyminen perheeseen yms..Tuon tekemiseen upposi kolme tuntia ja toivon todella, ettei Jussi viskaa tätä takan sytykkeeksi :D Innostuin tekemään pari kirjaa lisääkin, mutta niistä sitten lisää joskus myöhemmin ;)

Nyt voisi suunnitella nukkumaan menemistä! Eilen illalla vähän venähti ja tänään olin kuin mikäkin muumio koulussa.. Onneksi iltaa kohden piristyin ja jaksoin silti mennä ratsastamaan. Harjoiteltiin tunnistamaan oikea ja väärä kevennys sekä tehtiin ympyröitä ravaten. Oli kyllä taas niin älyttömän mahtavaa, etten millään malta odottaa ensi maanantaihin!

4 kommenttia: