keskiviikko 13. helmikuuta 2013

Saint-Valentin

Huomenna on ystävänpäivä, jee! Ja minä saan maailman parhaimman lahjan, eli Jussin kolmeksi päiväksi lomille. Itse aion antaa Jussille sen aiemmin esittelemäni kuvakirjan, jonka paketoin ylisöpöön kirpparilta löytyneeseen lahjapaperiin. Lisäksi annan tietenkin kortin, ja sen välissä lauantaiksi varaamani leffaliput (mennään katsomaan DieHard, Jussin mieliksi..). Mukaan sujautan pari pussia Linkosuon chili- ja sourcreamSnacksejä sekä AngryBird-kertakäyttömukeja armeijaa varten. Taisinkin juuri todeta Jussille puhelimessa, että minulle on liikaa lahjaideoita, mutta aivan liian vähän juhlia! Oonhan jo suunnitellut Jussin synttärilahjankin puoli vuotta sitten valmiiksi..


Pingviinikortti on melko iso, enkä löytänyt sille sopivaa kirjekuorta. Päädyin sitten nitomaan kaksi A4:sta yhteen taskuksi ja jottei menisi liian tylsäksi, päästin sisäisen luovuuteni valloilleen. Olen maailman epätaiteellisin ihminen ja piirustustaitoni ovat tasoa -3958, mutta tuon söherryksen tekemiseen pistin koko taiteellisuuteni peliin :D


Huomenna pitäisi vielä jaksaa mennä 8.30 kouluun ja pinnistellä hereillä älyttömän unettavilla lääkehoidon tunneilla (aihe on todella tärkeä, mutta opettaja menee niin haipakkaa, ettei perässä pysy ja alkaa väsyttää..). Sitten saankin viskata koirat takapenkille ja hurauttaa Niinisaloon. Jussi vieläpä lupasi, että voidaan käydä Kankaanpään Agrimarketissa katsomassa minulle uutta ratsastuskypärää!

2 kommenttia:

  1. Miten söpöä paperia ootki löytäny ja hieno on piirrustus. Mulla tulee aina välillä hirve halu antaa joku lahja Petelle, mut en vaan ikinä keksi mitään mitä antaa, mistä noita lahjaideoita vois repiä..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Välillä tuntuu, että lahjaideoita pursuu joka suunnasta, mutta joskus taas en keksi yhtään mitä antaisi.. Pitäisi kai ruveta kirjoittamaan kaikki ideat ylös myöhempää käyttöä varten :D

      Poista