torstai 21. helmikuuta 2013

Kotipizza naminami

Aika tasan kaksi kuukautta sitten lupasin Jussille, että tarjoan hänelle mäkin luukulta aterian mikäli hän jaksaa heittää ja hakea minut töistä lähes jokaisena joululoman päivänä. Jussille diili sopi oikein hyvin ja vain kerran jouduin hurauttamaan yksinäni seiskaksi töihin, kun Jussilla oli kuulemma pikkaisen heikko olo aamulla..

Mielestäni jääkylmään autoon istahtaminen klo 22 iltavuoron jälkeen... se on ihan järkyttävää! Siksi valmiiksi lämmitetty auto ja kuski, joka pystyy keskittymään liikenteeseen, on melko mahti juttu, kun itse on möhkinyt töissä koko päivän/illan.


Tänään tuli vihdoin aika toteuttaa lupaukseni, ja koska Kankaanpää cityssä ei tosiaankaan ole mäkin luukkua, päädyttiin Kotipizzan tiskille. Annoin Jussille luvan valita ihan mitä vain ja minä tietenkin maksaisin. Hetki siinä meni ruokalistaa tuijotellessa, kun se vaihtu puolen minuutin välein ruotsinkieliseksi ja taas suomenkieliseksi.. Tosi kätevä -,-
Minä päädyin VegeMonsteriin ja Jussi LihaMonsteriin. En edes muista, koska olen viimeksi syönyt Kotipizzassa, mutta pakko kyllä sanoa: yllätyin positiivisesti! Olihan nuo kalliimpia kuin peruskebab-pizzerioissa, mutta huomattavasti myös herkullisempia!
Kerettiin hetken verran syömään pizzojamme, kun pöydän viereen lampsi toppahousuihin pukeutunut mies ja kysäisi: "tahdotteko pehmikset jälkiruuaksi? Talo tarjoaa.". No totta hemmetissä me haluttiin! :D


Pizzan ja pehmiksen jälkeen meinattiin molemmat laatoittaa lattia uusiksi tai vähintäänkin kuolla ylensyöntiin.. Kohtuus - sitä vain ei ole.
Eipä sitten poikettukkaan lähipubissa kaljoilla, vaikka vähän silleen meinattiin (tai siis Jussi kaljalla, minä kokiksella. Olinhan sentään autolla liikkeellä!). Pyörittiin lopulta molemmat autoon ja köröteltiin hetkeksi Sotkuun vielä juomaan kahvikupposet (ja valittamaan pahaa oloa :D). Lähtiessäni huomasin, etteivät ihan kaikki olleetkaan päättäneet jättää kaljoja väliin: sotkun parkkipaikalle saapui autollinen varusmiehiä - ympäripäissään...
Jussi raotti minulle hieman totuuksia: mikäli varusmies palaa humalassa iltalomilta, siihen ei puututa mikäli hän pystyy omin jaloin kulkemaan. On siis ihan ok tulla täysin jurrissa takaisin kasarmille, mutta jos lähtee 5minuuttia etuajassa sotkuun, siitä seuraa kauhea tsembalo ja esitutkinta ja puhuttelu ja kirjallinen huomautus ja ja ja. Miksiii!? (ja tähän isi varmaan vastaisi: "sellaista se armeija on" ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti