torstai 28. helmikuuta 2013

Ratitan uudet vaatteet

Kierreltiin viikonloppuna kirpparilla ja käteeni tarttui aivan ihana vaaleanpunainen koirantakki, jonka mukana tuli myös vaaleanpunainen timanttipanta. Hengitystä pidätellen kurkkasin, minkä kokoinen takki on ja olihan sen pakko olla juurikin kokoa Ratita eli size 30! Jotenkin pääkoppani ei ihan olisi sallinut minun jättää ostamatta Ratitalle sopivaa vaaleanpunaista takkia+timanttipantaa, kun yhteishintaakin oli vain 10€ (tavarat olivat siis täysin uudenveroisia, alkuperäisessä paketissaan, jossa oli vielä hintalappukin päällä, 44€). Valitettavasti pääkoppani ei ollut yksin vastuussa ostopäätöksestä ja sainkin melko kovasti perustella Jussille, miksi Ratita muka tarvitsee kyseisiä vermeitä. Minun mielestäni on täysin epänormaalia edes ajatella, etteikö koiraneiti muka tarvitsisi timanttipantaa!?


Sain näköjään tahtoni läpi, jes!


Takissa on ihanan pehmeä fleecevuori ja päällinen on taipuisaa sadekangasta. Pantakin oli juuri sopivan mittainen Ratitalle! Ylisöpöä!


Huppu päähän ja menoksi ;)


Koiralinjalla jatkaakseni, muutama kuva väsähtäneistä koiruuksista. Älysin laittaa kameraan pitkän putken, joten kuvaaminen onnistui kauempaa eivätkä koirat edes tajunneet olevansa tähtäimessä. Yleensä jos lähestyn kameran kanssa, Ratita luikkii pakoon ja Vila näyttää hölmöltä.





Maailman turhauttavin asia? No tämä! Eli pissailualustaksi jätetyn sanomalehden viereen kuseminen.. Argh! :D


Kauppareissulla käytiin Iccon eläinkaupassa ja ostin koirille yllätysherkkupussin kahdella eurolla. Kotona availtiin pussia jännityksellä odottaen, että mitä sieltä paljastuukaan. (huomaa herkuille uskollinen Vila jonottamassa omaansa :D)


Siinä oli viikonlopun juttuja. Eilen olin käymässä sotkussa ja tänään käytiin Jussin porukoitten ja itse tykkimiehen kanssa syömässä Kankaanpäässä.
Tänä aamuna paistoi niin ihanasti aurinko, kun vein koiria ulos, että innostuin pukeutumaan shortseihin. Ihan paljain kintuin en sentään lähtenyt kohti Kankaanpää, oli minulla siellä sukkahousut alla :D


Löysin koirakuvien seasta yhden Jussikuvankin!


4 kommenttia: