perjantai 1. maaliskuuta 2013

Tänään on bileet, kaikki sileeks! Tai sit ei..

Ollaan jo viikon verran suunniteltu kaverini kanssa, että tänään mennään Cabarettiin juhlimaan. Cabassa olisi tänään F*ck Me It's Friday-tapahtuma, eli paikalla olisi about puoli Poria ja tottakai minäkin halusin olla messissä mukana! Hommattiin nimemme jopa jonon ohi-listalle ja oltiin mietitty koko ilta oikein tarkkaan läpi: ensin kunnon mäkkimätöt, sitten kaupan kautta meille valmistautumaan ja kympin jälkeen kohti Cabaa. Ollaan kaverini kanssa tunnettu siitä asti kun koulut alkoivat puoli vuotta sitten ja sieltä saakka ollaan jahkailtu tyttöjen iltaa. Aina vain jokin on tullut esteeksi (jomman kumman poikaystävä lomilla tai muuta menoa). Vihdoinkin tänään aukeasi skumppapullo!

Tai sitten ei. Koulun jälkeen tulin kotiin ja torkahdin sohvalle. Heräsin kaverini viestiin: häneen oli iskenyt mahatauti ja kaikki illan suunnitelmat piti perua. Tuossa kohtaa v*tutti ihan lievästi! Hetken ryvin pettymyksessä, mutta onneksi Jussi laittoi ihania tsemppiviestejä ja päätin, ettei illan tarvitse pilalle mennä, vaikken lähdekkään bilettämään. En sitten viitsinyt lähteä toisenkaan kaverin porukan mukana minnekkään, kun hieman epäilyttää, että itsellänikin saattaa olla tuo mahatauti enkä tosiaankaan halua tartuttaa sitä kehenkään! Aion siis olla neljän seinän sisällä pari päivää ja katsoa, millä tasolla puolustuskykyni on.

Tunsin itseni jo melkein säälittäväksi, kun kävin lähikaupasta ostamassa itselleni vähän evästä. Jotenkin se vain tuntuu olevan niin järkyttävää jos yksinäinen ihminen ostaa sipsipussin :D


Kävin myös hakemassa kunnon mäkkisafkat ja vedin ne napaani yksin telkkarin ääressä. Voisitko Jussi tulla pian kotiin, ettei minun tarvitsisi olla ihan NÄIN yksinäinen perjantai-iltana..

Eilen kävin sotkussa, taas, kuten Jussin tupakaverit totesivatkin. Nyt tulee sitten reilu viikon tauko näkemiselle, kun Jussi pääsee lomille ensi perjantaina enkä pääse katsomaan häntä ennen sitä ("katsomaan" tulee mieleen joku eläintarhan simpassi, jota mennään katsomaan :D). Ehkä mä kestän, ihan viimeisen kiinniolon kunniaksi!
Eilinen sotkuasu: Zaran farkut ja Tallinnan Terranovasta ostettu musta kauluspaita. (enää 19 aamua eikä enää tarvitse poseerata tyhmän näköisenä itselaukaisimelle!)


Huomenna voinkin olla virkeä ja lukea lääkehoidon tenttiin! jes...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti