lauantai 9. maaliskuuta 2013

Rautalankapanta

Nelliinan Vaatehuoneesta löytyi maailman helpoin DIY-vinkki: hiuspanta, jossa on rautalanka sisällä. Postauksessa kerrottiin, että tuollainen panta pysyy päässä, vaikkei omasta pääkopasta löytyisikään takaraivoa. Itse en ole koskaan voinut pitää pään ympäri tulevia pantoja juurikin tuosta syystä: ne eivät vain pysy menossa mukana.. Jussi kyllä sanoi ilomielin lahjoittavansa osan massiivisesta takaraivostaan minulle, mutta tyydyinpä nyt kuitenkin vain ompelemaan itselleni rautalankapannan ;)


Käytin Vallilan kangastilkkua ja rautalanka on alunperin Ikea valokuvakehyksestä (ei ripustettu sitä seinään, joten rautalanka jäi ylimääräiseksi). Tämän tekemiseen meni ehkä 5min.


Kyllähän se päässä pysyi, sen 15minuuttia.. Sitten piti ruveta sekunnin välein kiskomaan sitä paikoilleen. Eli ei vieläkään pantoja minulle :(

Hain eilen Jussin lomille ja sain kuulla, että ensi viikonloppuna lomillepääsy on siirretty lauantaille klo 8! En TODELLAKAAN ole lauantaiaamuna klo 8 hakemassa herraa intistä, joten saa Jussi luvan hommata itselleen jonkun muun kyydin. Tuo pikku ylläri merkitsi siis sitä, että eilinen hakureissu oli viimeinen kerta, kun haen Jussin lomille. Seuraavan kerran saankin sitten hakee hänet vallan pois sieltä ikuisiksi ajoiksi, jes jes jes!!


Reservin aurinko häikäisi niin kovasti, että piti laittaa oikein aurinkolasit päähän ;)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti