torstai 14. maaliskuuta 2013

Pikkuinen koiranneule

Kunnostauduin taas pikkaisen ompelurintamalla ja surautin valmiiksi jo iät sitten lupaamani koiranneuleen. Tämä pieni vaate on menossa Minkan chihuahuaneidille Rhealle, joten valitsin oikean väristä resoriakin hihoihin ja helmaan (pinkkiiiiii!). Ratitallahan on tälläinen samanlainen, ja nämä on tehty Kontista ostetun villapaidan hihoista. Hiharesoria sai kätevästi hyödynnettyä kauluksena!


Pikainen surautushan tämä vain oli, mutta se vaati sen päätöksen, että nyt teen sen valmiiksi. Pikkasen jännitti, onko koko sopiva ja olihan se! Ehkä inan jäi lyhyeksi selältä, mutta tämä voikin olla sellainen paitamallinen ;)


En tiedä uskallanko edes sanoa, kun tuntuu, että tällä viikolla kaikki hehkuttamani asiat ovatkin menneet totaalisesti mönkään ja päin mäntyä.. Mutta mutta.. Pistin tänään asuntohakemuksen menemään! Huomenna selviää kelpuutetaanko meidän koirineen asukkaiksi siihen aivan ihanaan asuntoon, jota kävin kaverini kanssa tänään katsomassa. Olisi kyllä niin luxusta päästä 2010 vuonna täysin pintaremontoituun kämppään asumaan! Sehän on kuin uusi, astianpesukoneineen ja sälekaihtimineen (ja kylppärin lattialämmitys ja pesukoneliitäntä ja ihanat helmiäistapetit ja laminaattilattiat ja ja ja)! Hihihihihi, minun tuurillani meidän hakemus on kylläkin jo käynyt silppurin kautta :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti