maanantai 11. maaliskuuta 2013

20 dollars in my pocket

Lauantaina oli taas aika käydä kirpparilla kiertelemässä ja tekemässä löytöjä. Oikeastaan Jussi ehdotti sinne menemistä, joten pakkohan minun oli mukaan mennä ;) Ei se vaatinut kuin muutaman hyvän leffa- ja pelilöydön ja Jussi on täysin vakuuttunut, että kirpparilla käyminen voi olla jotain muutakin kuin myrtsin näköisenä minun perässä kulkemista.


Meidän ostokset tekivät 19€ ja se sopikin hyvin viikonlopun biisivalintaan, jota Jussi luukutti pari vuorokautta putkeen (meikäläisen kyllästymiseen saakka): "I’m gonna pop some tags, only got twenty dollars in my pocket"... Ootteko kuullu?

Tässä vain osa löydöistä, loput jäi kuvaamatta...
Joku mummomerkkinen paita hintaan 2€. Koko oli XL ja peräisin tämä on jostain vuosikymmenien takaa. Minulle tuli kuitenkin visio tästä ja ostin sen mukaani. Mikäli unohtaa, että kyseessä ei tosiaankaan ole nuortenmerkki, voisi tätä erehtyä luulemaan muodikkaaksi :D Ja onhan tässä sentään kimalletta!


Tämä täydellisen värinen, 3€ maksanut mekko tunki lähes väkisin mukaani. Näin ihanan väristä ja oikean kokoista vaatetta vain ei jätetä seuraavalle.. Kotona kuitenkin sovitin mekkoa ylleni ja blaaah... Ei kiva!


Halusin kuitenkin antaa tälle koltulle edes mahdollisuuden olla kiva ja sovitin sitä vielä vyön kera, ja siitä se riemu sitten irtosikin: aaaaivan ihana mekko!! Miten voikaan yksi vyö niin muuttaa vaatteen ilmettä?


Asiasta tortillaan. Steak house Parillassa on lauantaisin TexMex-buffet à 14,5€/naamataulu. Bongasin tuon mainoksen pari viikkoa sitten ja halusin ehdottomasti käydä tsekkaamassa, millaista sapuskaa siellä onkaan tarjolla. Onneksi Jussi innostui heti ideasta ja lähdettiin lauantaina todella näkäisinä kohti Parillaa.


Ruoka oli hyvää, mutta olisin odottanut, että tuohon hintaan siellä olisi ollut vähän enemmän sortteja. Kyllähän sieltä kaikki perusainekset löytyi, eli tortillalättyjä, jauhelihatäyte, kanasuikaleita, sipulirenkaita, wingsejä(?), salaattia, tomaattia, sipulia, juustoraastetta, nachoja, salsaa, guacamolea ja ranskankermaa. Ja oli noissaki jo melkoisesti syömistä!

Huomenna vihdoin koittaa se tuomiopäivä, jota onnistuin jo kerran pääsemään pakoon eli kuntosalitutustuminen! Viime viikolla oltiinkin väärään aikaan liikkeellä eikä päästy salille tutustumaan... Nyt on tutustumisajat selvitetty ja tuskin mikään voi enää tulla minun ja kuntosalin väliin. Apua! Onneksi minulla on matkassa mukana asiantuntija niin ei tarvitse yksin mennä ihmettelemään niitä kaikennäköisiä vempaimia :D

ps. Voi Italian aurinko... en malta odottaa kohtaamistasi! Olen niin vitivalkoinen muumio, että turvaudun kohta solariumiin jos kesä ei rupea tulemaan hippasen nopeammin! :D

pps. Kylläpä otti aivoon, kun oli lukujärjestykseen merkattu tälle päivälle tunteja 8.30-18. Minullahan olisi maanantaisin ratsastus klo 18, joten jouduin perumaan heppatunnin pitkän koulupäivän takia. Ja mitäs sitten käykään? Opettaja päästää meidät klo 15.20, "eipä tässä nyt enää mitään asiaa ole, voitte lähteä kotiin". Eiiiii! Oisin niin kerennyt ratsastaa jos olisin tiennyt perkule!

2 kommenttia:

  1. kivat herkut.. :D ja hienot löydyt oot jälleen tehnyt !

    VastaaPoista