torstai 7. maaliskuuta 2013

Jussin 20v-synttärilahja

Jussi täyttää sunnuntaina 20v! Olen suunnitellut hänen synttärilahjaansa jo iäisyyden. Taisin jo kesällä päättää, että armeijan jälkeen lähdetään kylpylään rentoutumaan ja melko pian tajusin, että se voisikin olla melko mahti synttärilahja. Rahaa reissuun olen säästänyt kohta puoli vuotta ja nyt alkaisi olemaan budjetti kasassa. Aina välillä on kyllä ollut hankaluuksia pitää mölyt mahassani, kun haluan tietenkin, että lahja paljastuu vasta synttärinä. Melkoinen saavutus minulta pystyä olemaan hiljaa näinkin kauan :D Vielä pitäisi muutama päivä malttaa olla!

Alunperin askartelin Jussille kortin, jossa luki lahjan sisältö eli pari yötä kylpylässä yms.. Se oli kuitenkin aivan liian tylsä tapa "ojentaa" tämä lahja, jotenka minun oli pistettävä mietintämyssy päähäni. Kaikennäköisiä ajatuksia ja ideoita tuli mieleen, mutta sitten muistin, kuinka paljon Jussi tykkäsi siitä viime vuonna tekemästäni videosta, jossa soi taustalla Johanna Kurkelan "oothan tässä vielä huomenna". Olen itseasiassa useamman kerran yllättänyt Jussin tuota videota katselemasta. Tuon perusteella video voisi olla aika sopiva muoto kortille. Ja yksi iltahan siinä vierähti Windows Live työkalun parissa.

En valitettavasti saanut videota tänne blogiin suoraan, kun en halua sitä pistää julkisesti Youtubeen (nyt se on siis "piilotettu" eli vain linkin tietävät voivat nähdä sen). Video on siis katsottavissa linkin takana:


Uskoisin, että Jussi ilahtuu lahjasta ;)

Tämän illan suunnitelmana on mennä Marttojen ruuanlaittokurssille (:D). Olen aiheuttanut yleistä hämmennystä kertoessani, että menen Marttojen kurssille. Onneksi ei tarvitse yksin mennä, kun Minka lupautui mukaan!

4 kommenttia:

  1. Miun on ihan pakko kommentoida tähän, että onneksi Jussillasi ei ole enää tuota "patatukkaa" (mikä tuossa videolla näkyy useammankin kerran) :) Paljon paremmin sille käy tuo lyhyempi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oon niin samaa mieltä! :D Oli armeijasta se hyöty, että Jussin oli pakko leikata tuo pottamalli pois :P

      Poista