keskiviikko 13. maaliskuuta 2013

Koiramainen yhteislenkki

Facebookissa on Porilenkki-niminen ryhmä, joka järkkää Porin alueella asuville koiruuksille ja heidän omistajilleen yhteislenkkejä. Itse törmäsin tähän ryhmään vasta viime viikolla ja juurikin sopivasti näytti seuraava lenkki olevan sunnuntaina klo 12. Ryhmän säännöissä on mm. tämmöisiä kohtia:

"3. REMMIRÄHINÄT on ehdottomasti sallittu. =) ( sitähän varten harjoitellaan muiden koirien kanssa lenkkeilyä )
4. pelokkaa tkoirat ehdottomasti sallittu. opetus tekee hyvää.
5. urosten vihanpito keskenään sallittu =) katsellaan vähä ettei vahinkoa satu jos ei jotkut tuu toimeen. sopu sijaa antaa rähinöitä aina tulee ei kaikki pidä kaikista =)"


Elikkäs tuo on niiin meidän juttu! Ikinä en kehtaa minnekkään tapaamisiin Vilan kanssa mennä, kun saa aina selitellä haukkumista ja rähjäilyä. Vihdoin koiraihmisiä, joiden seurassa ei tarvitse hävetä silmiä päästä oman koiransa takia!


Lenkki tehtiin Kirjurinluodossa ja sää oli kertakaikkisen täydellinen. Mukana oli kymmenkunta koiruutta, isoja ja pieniä. Aluksi Vila oli ihan kauhusta kankeana, mutta melko pian tilanne rentoutui ja neiti kävi haistelemassa uusia tuttavuuksia. Joka välissä piti tietenkin pomottaa ja rähjätä, mutten jaksanut välittää.. Tapaamiseen meni yhteensä 1,5h ja tuntui todella, että aika meni siivillä! Vila innostui haastamaan joitain koiria jopa leikkiin! On muuten ihan älytön ego tuolla koiralla: kehtasi ruveta pomottelemaan suden ja koiran sekoitukselle.. En muuten itse ole ikinä ennen nähnyt tuollaista sutta sisältävää koiraa ja voi että kun se olikin kaunis ilmestys!


Me niin ollaan ensi sunnuntainakin mukana lenkillä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti