perjantai 15. maaliskuuta 2013

semmonen ihan lievä ketutus

Perjantai vihdoinkin! Tämä viikko on ollut kyllä niin syvältä sieltä jostain, että nyt pelkkää rentoutumista ja oleskelua täynnä oleva viikonloppu tekee enemmän kuin terää. Tänä aamuna kysyin kaverilta, voiko v*tutukseen kuolla. Kuulemma ei voi, vaikka välillä tuntuu toiselta!
Katsaus menneeseen viikkoon:

MA: Jussi lähtee aamuvarhain leikkimään sotaa johonkin keskelle metsää, eli hän on koko viikon käytännössä tavoittelemattomissa. Lisäksi joudun perumaan viikon huippuhetken eli ratsastustunnin, koska lukkariin on merkitty koulua klo 18 saakka. Päästään kuitenkin jo kolmen jälkeen eli olisin vallan hyvin kerennyt hevostelemaan.
TI: Kaikin puolin valmiiksi suunniteltu, varattu ja maksettu TJ0-risteily meneekin ihan plörinäksi eikä itseäni enää edes huvita lähteä sinne.
KE: Jään ilman syksyn harjoittelupaikkaa.
TO: Selviää, että minun on mahdotonta päästä pääkaupunkiseudulle harjoitteluun, koska kaikki heidän paikkansa ovat varattu oman alueen opiskelijoille.
PE: Saan aamulla viestiä, että meitä ei hyväksytty vuokralaisiksi unelmieni asuntoon. Syy: koira. Ok, onhan se ihan ymmärrettävää, että pari vuotta sitten pintaremontoituun asuntoon ei haluta koiria, mutta sitä en käsitä, millä tavalla edellisen asukkaan koira on minun koiriani parempi asukas? Kävi nimittäin erittäin selväksi eilen, kun olin asuntoa katsomassa, että nykyisellä asukkalla on koira.. Se oliki varmaan joku viiden tonnin rotukoira :D No, eipä tartte maksaa itseään kipeäksi vuokrasta eikä myöskään oppia vielä pesemään itse pyykkiä.. Käy mulle!

Voisin ristiä tämän viikon viralliseksi v*tutusviikoksi, aamen.

ps. Jussi tulee huomenna klo 9 kotiiiiin! Ainoa syyni jaksaa tätä olotilaa :D

pps. Tehtiin äitin kanssa eilen kesäkeittoa! Ja ulkona on 10 astetta pakkasta ja kolmen metrin lumikinokset :D Mutta mitäpä sille voi, kun tekee mieli kesäkeittoa keskellä talvea? Harmi vain, että pakastekukkakaalista tehtynä keitosta ei tullut niin maukasta. Tarpeeksi hyvää siitä kuitenkin tuli, nomonom!

5 kommenttia:

 1. Ehkä edellisen asukkaan koira oli jättänyt kamalasti jälkiä ja vuokraaja ei halunnut enempää :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ei ainakaan minun silmääni osunut mitään jälkiä, mutta ehkä vuokranantaja oli päättänyt, ettei halua jatkossakaan mitään jälkiä.. Nooo, menettivät tunnolliset vuokralaiset, jotka maksavat vuokransa aina ajallaan ;P

   Poista
  2. Varmasti on jäänyt jälkiä edellisestä koira asukkaasta. Esim. omalta kohdaltani: Mun asunto pintaremontoitiin täysin pari vuotta sitten ja sen jälkeen täällä ollaan asusteltu kahden koiran kanssa, niin kyllä niitä jälkiä on jäänyt. Itse ne näkee vaan kokoajan, mutta esim. vierailulle tulleet ei huomaa mitään vikaa ja kaikki vaan ihailee miten hienossa kunnossa asunto on vaikka täälä pyörii labbis ja westie :D

   Jos vuokraaja on itse remontoinut, niin varmasti se huomaa kaikki naarmut ja muut kämpässään, vaikka ne olis miten pieniä :)

   Poista
 2. Kunnon ketutusviikko :___: No mut eikö jokasessa noissa asioissa vois olla ees jonkin sortin hyvä puoli?.. : D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos oikein väkisin yrittää keksiä niin kaipa se noin on :D

   Poista