sunnuntai 10. maaliskuuta 2013

Vilan Girahvitakki

Tein tämän takin jo viikko sitten valmiiksi, mutta koska tiesin että ollaan tämä viikonloppu Noormarkussa, ajattelin säästää sen kuvaamiseen tänne. On niin huomattavasti helpompi kuvata Vilaa rauhallisella pihalla Jussin auttaessa kuin kerrostalon piha-alueella yksin polkupyörien ja autojen seassa. Täydellinen auringonpaiste sai koirat vallan sekoamaan ja kuvaaminen meinasi olla haastavaa :D (ensimmäisessä kuvassa 8-jalkainen ja 2-häntäinen mutantti :S)No malttohan se hetkeksi istahtaakin! Takissa on päällinen PUL-kangasta ja vuorina kangasvarastoista löytynyttä traktoritrikoota. Väliin pistin ikivanhaa, nyppyyntynyttä neuletta tuomaan muhkeutta ja lisälämpöä. Takki on malliltaan kätevästi puettava: kaulalla on tarranauha ja rinnan ympäri menee säädettävä pistolukko. Helmaan lisäsin vielä jalkalenkit, jotta takki pysyy menossa mukana.


Lähdettiin lauantaina heti herättyämme kuvaamaan koiria ulos (eli kello oli 12... Toisaalta Valto oli kyllä herättänyt meidät klo 5.45 ja Jussi oli lähtenyt ulkoilemaan sen kanssa tuonne -20C). Molemmilla siis hiukset miten sattuu :D


Tuntuu, että koko elämä on yhtä reissua taas! :D Eilen varattiin kylpyläreissu (eli se Jussin synttärireissu), äskön näpyteltiin Jussille, minulle ja Sofialle hytti TJ0-risteilyltä ja kesäkuussa olisi luvassa Italian reissu. On mitä odottaa! JES :)

1 kommentti:

  1. kivoi kuviii, hieno homma tää risteily !

    VastaaPoista