maanantai 25. maaliskuuta 2013

TJ0-risteily!

Viiimein ja vihdoin kykenen kirjoittelemaan hieman tuosta viimeviikkoisesta risteilystä! Minulla ei suinkaan mennyt näin kauaa selvitä matkasta vaan olen ollut töissä, harjoittelussa, töissä, harjoittelussa.. Oltiin torstaina kotona klo 22 ja seuraavana aamuna menin harjoitteluun seiskaksi, siitä menin töihin suoraan ja pääsin 22. Lauantaina olin ensin töissä 7-15 ja siitä suoraan harjoitteluun 21 asti. Sunnuntaina taas ensin harjoittelua ja sitten töitä, eli 7-22. Olin siis kolme päivää putkeen töissä n. 15h/vrk... Pikkasen alkoi painamaan, kun takana oli vieläpä uneton yö ke-to välillä :D
Nyt olen jälleen elävien kirjoilla ja tiedossa on vielä huominen aamuvuoro ennen keskiviikkoista vapaapäivä!

Risteilyltä on niin miljoona kuvaa, että laitan myöhemmin erilliseen postaukseen muita TJ0:an liittyneitä juttuja. Nyt siis vain merellä otettuja kuvia:


Koko reissu alkoi sillä, että meinattiin myöhästyä :D Käskin Jussin herättää minut klo 16 päikkäreiltä, kun lähtö oli klo 17.15. Sitten, kun minut herätettiin, en tajunnu katsoa kelloa, menin kaikessa rauhassa meikkailemaan. Hetken päästä Sofia soittaa ja tajuan, että kello on 17! Tuli ihan pikkasen kiire :D Meikkasin, valmistauduin ja pakkasin vartissa! Ja sitten ajeltiin (rajoitusten mukaan tietenkin) melko reippaasti kohti Turkua. Onneksi saatiin auto parkkiin ihan terminaalin viereen ja kerettiin lopulta ihan hyvin paikalle. Jussin tupakaverithan eivät tienneet, että äijä on tulossa laivalle (muut menivät yhteiskuljetuksella, johon Jussi ei ilmoittautunut ja myöhemmin häntä kadutti ja päätettiin lähtee porukalla). Melkoisen mekkalan saivat aikaan, kun huomasivat Jussin terminaalissa! Eikä me Sofian kanssa sitten Jussia pahemmin nähtykään kuin vasta hytissä.


Mentiin heti syömään buffetiin. Minua jäi harmittamaan, kun en meinannut jaksaa syödä mitään, kun oli valmiiksi jo pää kipeenä älyttömästä stressikohtauksesta, jonka sain kotona siinä lähtörytäkässä.. Ruokaa silti oli kaikennäköistä, mutta vähemmän eri sorttimenttejä kuin joskus vuonna miekka ja kivi, kun kävin viimeksi laivan bufetissa.. Syömisen jälkeen mentiin taxfreen kautta hyttiin valmistautumaan iltaa varten. Ostettiin siinä sitten maailman kamalinta valkoviiniä evääks :D


Sofia laittoi minun hiukseni ja meikit.


Pakko se vain on todeta: kyllä Sofia osaa!


Päällä meikäläisellä oli se ajat sitten kirpparilta löytynyt pitsimekko. Tämä on ehkä maailman ihanin kahden euron kirpparilöytö!


Jussi jaksoi melko sinnikkäästi hengata hetken aikaan meidän kanssa hytissä ennen kuin lähti hakemaan inttikavereitaan jostain (eivät tietenkään olleet sopineet mitään etukäteen... miehet!)

Lähdettiin Sofiankin kanssa melko pian etsiskelemään yökerhoa, joka oli hyvin jemmattu kymppikerrokseen. Olihan se melkoista kulkea sielä käytävillä, kun kyseessähän oli kuitenkin TJ0-risteily, jossa oli entisiä inttipoikia useista eri paikoista. Koko laivan sisällöstä tj0-äijiä oli varmaan 50%, 49% oli yli 60-vuotiaita ja se loppu 1% koostui alle 60-vuotiasta naispuolisista henkilöistä :D Saatiinkin kuulla moneen kertaan Sofian kanssa, että ollaan laivan kauneimmat naiset. Melkoinen kohteliaisuus :DYökerho oli melko säälittävä.. Olisin luullut, että siihen olisi panostettu edes vähäsen enemmän. Siellä oli melkolailla porukkaa, mutta löydettiin Jussi heti. Minähän olin ajatellut, että Jussia pilkattaisiin siitä, että hän otti tyttöystävänsä ja sen siskon mukaan TJ0-reissuun. Siinä kohtaa kuitenkin kävi erittäinkin selväksi, että Jussi oli sankarin roolissa, kun hänen ansiostaan yökerhossa oli edes pari mekkoon pukeutunutta juhlijaa :D
Yö oli melko pian ohi ja alkoi aamu tekemään tuloaan. Käytiin siinä sitten samoilla silmillä syömässä klo 6 aamupalaa, jonka jälkeen mentiin hyttiin nukkumaan. Itse kyllä makasin koko 5 tuntia hereillä, kun ei uni tullut.. Pienen lepohetken jälkeen lähdettiin taas liikkeelle ja pyörimään ympäriämpäri sinnetänne.


Tiivistelmänä: Minulla ainakin oli ihan älyttömän kiva reissu! Niin, ja laivahan oli M/S Baltic Princess.

5 kommenttia:

 1. kivoi kuvii ! paitsi toi meikä meikitön kuva on kyllä aikas karsee xDD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. siis toi missä sun naamas on nuppineulanpään kokonen..? Äläs ny :D

   Poista
  2. no tuo mis laitan hiuksiii : D söps

   Poista
 2. tää reissu meni muistaakseni mun osalt kohtuu hyvin xDDD... älyttömän lyhyt tukka mulla !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo.. tää oli melkosen ÄP reissu :D

   Poista