tiistai 12. maaliskuuta 2013

Ihana aurinko!

Viikonloppuna oli kyllä niiiiin törkeen ihana keli! Aurinko porotti pilvettömältä taivaalta eikä pakkanenkaan tuntunut missään. Tuollainen keli ei meinaa mitään muuta kuin koirien kuvaamista ulkona, taas!Koirat sekosivat leikkimään! Hieman tuo Vilan fleksi häiritsee menoa, mutta eipä sitä uskalla enää vapaanakaan pitää..


Ratitan kaaaauhia pyrähdys!


Ja vähän rennompaa menoa.


Sitten pienelle tuli vilu: "äippä pliis.. pääsiskö sisälle?". Eipä me noin kevyissä tamineissa kauaa ulkona voidakkaan olla, mutta kuvissa sellainen kolmeen haalariin ja viiteen takkiin tungettu koira ei olekkaan niin kovin nätti :D


Duckface! Tai jotain sinne päin :P


Siellä se reservin aurinko paistaa! Toivottavasti se paistaisi tämän viikon tuolla pääkaupunkiseudun lähistöllä, kun Jussi on siellä perjantaihin saakka leirillä. LOPPUsota kuulostaa oikein hyvältä ainakin minun korvaani, vaikka se merkitseekin Jussille neljää telttayötä ja minulle turhaa odottelua viestien toivossa.. Jussi kyllä otti toisenkin kännykän ja siihen prepaid-liittymän mukaansa, jotta olisi aina edes jossain kännykässä akkua. Mut hei, TJ8!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti