sunnuntai 18. maaliskuuta 2012

Äiti Äärettömän Ihana Tärkeä Ihminen

Bongasin FB:n Kangashamsterit-ryhmästä ihanaa Nanson Äiti-trikoota. Kangas oli parin vuorokauden huutokaupassa ja kynsin hampain pidin huolen, että minun huutoni on viimeisinpänä. Naamakirjan yliaktiivinen kyttääminen kannatti ja minä todella voitin sen kankaan huutokaupan. Trikoopala oli suht iso (jotain reilu metri x täysleveä + lipare) ja maksoin siitä postikuluineen 15€, mikä oli loppujen lopuksi ihan passeli hinta tuon kokoisesta trikoopalasta. Silloin, kun on pakko saada jokin kangas, eipä sitä hintaa tule katsottua niin tarkalla silmällä!

Äiti oli joskus puhunut, että mikäli minulla on ylimääräisiä kankaita ja aikaa, hänelle voi ommella pitkähihaisia trikoopaitoja. Jos äitiltä tulee jokin ompelutoive, niin aikaa ja kangasta vain järjestyy, ihan itsestään. Ollaan äitin kanssa puhuttu tarkkaan, millainen paita olisi hyvä ja tänään piirsin sellaiseen kaavat. Enpä sitten malttanut odotella ompelemista, ja paita syntyi kuin itsestään, vajaassa tunnissa!Takakappale on mustaa trikoota ja hihat Triteksin II-laatuista raitatrikoota (kyynärpäiden kohdalla raidat ovat viallisia). Kaula-aukon kanttasin trikoolla.Sivusaumaan byIITA-merkki ja paita on valmis sovitukseen. Oli kuulemma sopiva ja aion takuulla tehdä toisenkin samanlaisen, kun Äiti-kangasta kerran riittää ja minulla on vain yksi äiti, jolle tehdä :D
Kangashamstereiden kautta minulle kantautui myös palanen pingviini-trikoota. En koskaan törmää pingviinikuosisiin kankaisiin, joten tämä oli vain pakko saada. Maksoin palasta ja muutamasta muusta tilkusta 3,2€ posteineen, eli käytännössä puoli-ilmaiseksi sain. Trikoo oli kuin luotu Minkalle: pinkkiä ja pingviiniä. En sitten keksinyt tehdä muuta kuin pussukan, ja aikas kiva pussukka tulikin!Silitin trikoon nurjalle tukikankaan ja vuoriksi laitoin tukevaa sadekangasta. On roiskeenpitävä sisäpuoli ja vetoketjulla pituutta 18cm. Toivottavasti Minka tykkää :)2 kommenttia:

  1. Minka ei tykkää... Minka RAKASTAA!!! :D Hmm, penguins.

    VastaaPoista
  2. Hieno ja siisti pussukka :) Ja vaikka koirat on ihan ok, ni mukavaa että kerrankin on päivitys ilman Vilaa.

    VastaaPoista