sunnuntai 11. maaliskuuta 2012

Kirppismekko ja Jussin lahja

Tajusin perjantaina, ettei minulle ole sinne Jussin kahveille mitään kivaa puettavaa. Ne kaikki miljoona mekkoa ja hametta, jotka notkuvat vaatehuoneessa eivät missään nimessä kelpaa. Pitää siis ostaa jotain uutta ;)
Päätin hintakatoksi 10€ ja lähdin kirpparille mekonhakureissulle. Ehdittiin hetki kierrellä, kun se tuli vastaan. Uudenveroinen H&M:n mekko koossa M lähti mukaani hintaan 9€. Aluksi ajattelin, että liian suolainen hinta, mutta koska olin päättänyt, että kymmeneen euroon saakka saa maksaa, otin mekon silti mukaani.


Mekko oli huomattavasti hienompi eilen! Nyt olen täysin räjähtänyt ja paniikissa huomisista äikän kirjoituksista. Mekkokin siis näyttää karseelta päälläni.. Ja mahakin pömpöttää, kun söin juuri..


Sitten se Jussin lahja. Ostin Jussille pinkin ESPRITin t-paidan (ihan vain sen takia, että Jussi sanoi kerran, ettei kehtaisi olla käyttämättä edes pinkkiä paitaa jos se saisi sen minulta lahjaksi ;), parit bokserit, Angry Birds-munakirjan, 20€ arvosetelin PS3:n nettikauppaan, jonkun ihmepelin ja pari suklaapatukkaa. Ja koska en kykene antamaan lahjaa, johon en ole ommellut mitään: kortissa on ommeltuja tilkkuja.


Jussi sai kummitädiltään aivan mainion viinipullokorkin :D


Jokaisessa kuvassa on tuo sama tahra, edelleenkin! Miten ihmeessä saan sen sieltä kamerasta pois!?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti