sunnuntai 4. maaliskuuta 2012

Seuraava haalariuhri!

Sain vihdoin kidnapatuksi Rhean meille hoitoon! Olen jo hetken odotellut, että pääsen mittailemaan tuota rääpälettä haalaria varten. Totuushan on, ettei kukaan säästy Idan haalarivimmalta ;)


Aluksi tein pinkki-ruskean fleecehaalarin turkoosein resorein. Jo alkuvaiheessa sovitin, että tämä on aivan liian lyhyt Rhealle. Tein sen kuitenkin valmiiksi ja toivon, että joku chihuapentu tarvitsisi jossain päin Suomea puoli-ilmaisen fleecehaalarin.


Hieman kaavan muokkailua ja uusi yritys kehiin. Tällä kertaa pinkki-beige velourhaalari. Tämän koko meni aivan nappiin, ei sitten purista tai kiristä mistään! Muistan nähneeni jossain vauvakuvissani samanlaisen haalarin. Nuo värit, velour ja pussimainen muoto, suoraan 90-luvun lastenvaatteista, hui!


Sain myös ommeltua neljän manttelin tilausta valmiimmaksi. Enää puuttuu viimeistelyt! Että ottaa aivoon, kun leikkasin kaikki mantteleiden osat samoista kankaista samaan aikaan ja vieläpä samalla kaavalla. Nyt minulla on kolme hyvää ja yksi vinoutunut mantteli! Yksi mantteleista siis vetää ihmeellisesti.. Aina ei voi onnistua..

1 kommentti: