tiistai 6. maaliskuuta 2012

Muutama jaardi nauhaa vain.

Postiluukku on kyllä tosi mahtava kaveri! Se syöttää eteiseen joka päivä mitä ihanempia juttuja. Tänään luukusta tipahti 43 jaardia (eli 39metriä!!!) nauhoja. Tilasin nämä Etsyn kautta USA:sta. Enpä olisi voinut uskoa, että nauhat matkaa valtameren yli tänne tuppukylä-Poriin Jenkeistä reilussa viikossa!


Niille, jotka epäilevät loistoideaani tilata melkein 40metriä koristenauhoja toiselta puolelta maailmaa: syy on täysin taloudellinen. Suomessa koristenauhat maksavat n. 2€/m (jopa 4€/m) ja valikoima on se sama, joka kaikilla muillakin kaulapantoja tekevillä on käytettävissään. Nämä nauhat maksoivat postikulut mukaan luettuna keskimäärin 1€/m. Puolet edullisempia ja kymmenen kertaa hienompia. Win - Win.


Jokaisessa kuvassa on samassa kohdassa musta täplä. Se on kameran linsseissä oleva tahra, joka räjäyttää hermoni ihan kohta! ARGH.


Ja koska tänään kuulin, että Vila nukkuu (lähes) joka kuvassa, jotka tänne blogiin päätyvät: tässä vielä yksi :D

5 kommenttia:

 1. Kivoja nauhoja, minkä nimiseltä nämä on tilattu? :D

  VastaaPoista
 2. Kiva vinkki toi Etsy, tilasin myös megakuorman hienoja nauhoja! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Karkaa melko helposti mopo käsistä kun on niin ihania kaikki :D

   Poista
  2. siis mistä kohtaan tilataan tuolta etsystä tai löytää, kun ei oo kielitaitoo

   Poista
  3. Aij kauhee kun tuosta tilaamisesta on ikuisuus.. En kyllä yhtään enää muista mitä mahdoin siellä tehdä :S Netistä löytyy varmasti jotain tutoriaaleja googlettamalla :)

   Poista