maanantai 5. maaliskuuta 2012

Valmiina kesään!

Tänään hain postista Vilan ikioman pelastusliivin! Ostin tuon kääkkäfoorumin kautta ja maksoin uudenveroisesta liivistä posteineen 12€. Nyt ollaan valmiita kesän mökkeilyihin ja veneilyihin ;)


Näitä kuvia ottaessani istahdin maahan kuvaamaan. Tunsin jotain märkää reidelläni ja kyllä! Istahdin Vilan pissaan.. Nyt meni työhousut pyykkiin, milläköhän menen huomenna klo 8.00 tekemään kotisiivousta?


Ompelin viime yönä yhden pikkuruisen manttelin. Päällinen on aivan ihanaa öljylaminoitua puuvillakangasta ja vuorina fleece. Tästä tuli ihan syötävän suloinen ja selän pituuskin vain 24cm.


Öisin on paras aika ommella, ainakin sisäisen kelloni mielestä. Mentiin eilen 2.30 nukkumaan, koska kertakaikkiaan ei vain väsyttänyt aiemmin. Herätys soi 07.30 ja silloin ehkä hieman tuli mietittyä "oi miksi menin valvomaan!?". Lopputulos on kuitenkin selvä: mitä vähemmän nukun, sen toimeliaampi olen. Tänäkin aamuna lähdin klo 8.30 tekemään kotisiivousta, joka kesti 2,5h. Lyhyistä unista huolimatta siivoominen sujui ripeästi!


Tänään tulee tasan kuukausi siitä, kun haettiin suloinen koira lentokentältä. Kuukaudessa Vila on muuttunut ihan hirveästi! Eroahdistuksesta ja pissailuista huolimatta ei olla kertaakaan kaduttu päätöstämme. Kukaan ei voi väittää etteikö Vila olisi vallan ihana tapaus!
Tänään käytiin myös viimeistä kertaa koirakoulussa. Kaikenkaikkiaan kurssita jäi tosi hyvä maku suuhun. Saatiin paljon vinkkejä Vilan kouluttamiseen ja huomasi, että kouluttaja oli todella miettinyt näitä Vilan pulmia eikä vain jakanut jotain yleispäteviä ohjeita. Hän suositteli meille starttikurssia, mutta nyt en taida raaskia maksaa melkein satasta koirakoulukurssista. Ehkä parin kuukauden päästä sitten :)

3 kommenttia:

 1. Missä olitte koirakouluilemassa?

  -Laura

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oltiin Kontaktikoirissa http://www.kontaktikoirat.com/

   Poista
  2. Tuttu paikka. :) Kannattaa tutustua myös: http://www.hirveeharmikoira.fi/ongelmakoirat.html

   -Laura

   Poista