keskiviikko 7. maaliskuuta 2012

Vilan söpöstelyhetki

Vila juuri herättyään. Söpö!
Maanantaina menin aamulla töihin. Tiistaina piti olla jo klo 8 siivoamassa (en ole yhtään aamuihminen, kaikki mikä tapahtuu ennen klo 10 on minulle aivan liian aikaista!). Tänään piti olla vapaapäivä, jolloin voisi nukkua vähän pidempään ja ruveta sitten lueskelemaan fysiikkaa.
Turha luulo! Puhelin soi klo 8 aamulla ja minua pyydetään tuuraamaan sairastunutta työntekijää. Mikäs siinä... Silmä kourassa ylös ja siivoomaan ;)
Samalla tuli myös lupauduttua huomiseksi kahdelle keikalle, että kivaa naistenpäivää vaan kaikille sitten, meikäläinen siivoilee - kuten naisen kuuluukin. Ainoa mikä lohduttaa on tieto siitä, että Jussin isäkin aikoo siivota koko huomisen päivän. Tai ainakin niin hän sanoi :D

Höh, Sofia soitti juuri ja ilmoitti, että meiän koira haukkuu kokoajan, siis myös tälläkin hetkellä. Me ollaan Jussin kanssa oltu kotona klo 12.30 lähtien ja Vila on nukkunut hiljaa tuossa sohvalla. Harmi vain, että meidän kerroksessa todella on yksi koira, joka haukkuu koko päivän taukoamatta (tällä hetkellä kylläkin ulvoo). Sofian ystävä, joka asuu tässä samassa kerrostalossa pari kerrosta ylempänä, oli pyytänyt Sofian kertomaan meille asiasta. Muuten todella kiltti ajatus informoida (kaikkihan ei välttämättä tiedä, että heidän koiransa haukkuu yksin!), mutta nyt oli väärä koira epäilyksen alla :)

1 kommentti: