sunnuntai 4. maaliskuuta 2012

Manttelikatras valmiina

Vihdoin puuhastelu tämän manttelikatraan kanssa on loppusuoralla! Leikkasin näihin kankaat viime viikonloppuna ja tänään päivällä sain valmiiksi. Viikon ajan ompelin näitä aina tunnin silloin ja toisen tuolloin (yleensä yöaikaa, sori naapurit..).


Toiveena oli neljä poikamaista manttelia, joissa on mustan lisäksi jotain muutakin väriä. Päälliset on sadekangasta ja vuorina musta fleece. Kiinnitys pistolukolla.


Liukuhihnailu on tylsää, mutta ajallisesti kannattavampaa. Ei ihan kulunut 2h/mantteli, kuten yleensä menee jos yhtä manttelia työstän alusta loppuun. Myöskin byIITA-laput pääsivät edustamaan :)


Vilan tulemisen jälkeen olen huomannut uuden pulman ompelujutuissa: kaikkialla on karvoja! Ennen jouduin ehkä pari omaa hiustani nyppimään valmiista tuotteista, mutta nyt manttelit olivat imasseet kymmenen miljoonaa Vilan karvaa..
Huomenna siivoustöitä ja iltapäivällä fysiikan ylimääräinen vaihtovirtatunti (kuulostaakin jo varsin mielenkiintoiselta...). Illalla taas koirakouluilemaan, valitettavasti viimeistä kertaa..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti