tiistai 27. maaliskuuta 2012

One Lovely Blog Award-tunnustus

Sain tunnustuksen Koiruuksia-blogin pitäjältä. Kiitos paljon sinulle! <3Tunnustukseen kuuluu seuraavat kolme tehtävää:

1. Kerro linkin kera blogissasi, kuka lahjoitti sinulle tämän awardin.
2. Kirjoita seitsemän random faktaa itsestäsi.
3. Lahjoita tämä sama award 15 blogille/bloggaajalle.

Randomeja:

1. Täytin pari päivää sitten korkeakouluhaun netissä. Hain SAMK:iin sairaanhoitajaksi ja varalta DIAK:iinkin samaa alaa opiskelemaan. Aion myös "perinteen" vuoksi hakea Turkuun lukemaan ranskaa.


2. Taidan olla juuttunut tuppukylä-Poriin loppuiäkseni! Ajatuskin muutosta isoon kaupunkiin ahdistaa..
3. Vaikka teenkin siivoojan töitä, inhoan oman kotini siivoamista! Meillä imuroidaan ja mopataan aivan liian harvoin ja yleensä yritänkin nakittaa nuo touhut Jussille.
4. Odotan kesää vain Vilan takia. Itse rakastan talvea, lunta ja hämärää. Vila tuntuu kuitenkin odottavan vihreää ruohoa ja aurinkoisia kesäpäiviä.
5. Olen elämässäni harrastanut vaikka mitä, ilmapistoolilla ammunnasta seinäkiipeilyyn ja shakista steppaamiseen. Tällä hetkellä en kuitenkaan harrasta aktiivisesti muuta kuin käsitöitä. Olen liian laiska urheilujuttuihin!
6. Kammoan paarmoja ja ampiaisia yli kaiken!
7. Välillä minulla on tapana jättää asiat niin viime tippaan kuin vain mahdollista. Vaikka yo-kirjoitukset ovat ohi, minulla on edelleenkin yksi ruotsin kurssi käymättä. Viikon päästä käyn tekemään kyseisen kurssin kokeen ja toivon saavani siitä hyväksytyn numeron! Muuten lykkääntyy ylioppilaaksi pääsy puolella vuodella, hui!

Tämä menis etiäppäin seuraaville tarkkaan valikoiduille (ei siis viittätoista!):
 
Sofin ja Milan tassunjäljillä
Jennike
Nuoren sinkkunaisen seikkailut
Pientä Kivaa
SikSakSis
Picture Me

4 kommenttia:

 1. Kiiitos, täytyykin jossain vaiheessa tehdä tämä :)

  Niin ja ei se niin helposti meiltäkään tuo neljän koiran kuvaaminen onnistunut, piti ensin aika kauan asetella, mutta sitten lopulta ne olikin aika nätisti rivissä, sen hetken että saatiin muutama kuva napsittua ;)

  VastaaPoista
 2. Ai sä meetkin sitten kans samkiin samaa alaa opiskelemaan kun mä :) Mun vaan pitäs valmistua nyt tässä keväällä, mutta saattaa mennä silti syksyyn opparin takia... :/ Henk.koht. mua vähän harmittaa kun en hakenu johonkin muuhun ammattiin, mutta ehtiihän sitä vielä joskus jos oikeen innostuu taas opiskelemaan ;) Toi vaan on niin hirveen ihmisläheistä, että välillä tuntuu että vitsi ku sais tehdä jotai työtä missä sais vaan olla ihan omassa rauhassa :D Toivottavasti sulla tuntuu enemmän omalta alalta! :)

  VastaaPoista
 3. ihana postaus, näitä tunnustuksia on niin kiva lukee! :)

  http://mmilya.blogspot.com <-- saa tulla moikkaamaan ja lukijaksikin saa liittyä jos tykkäät! :)

  VastaaPoista