keskiviikko 21. maaliskuuta 2012

Kirppishame ja toinen äiti-paita

Käytiin päivällä katsomassa josko niihin kenkiin, joista eilen kerroin, olisi ilmestynyt uusi hintalappu. Eipä ollut tullut, joten halusin kiertää koko paikan taas kerran läpi jos löytäisin jotain kivaa, joka korvaisi sen kadonneen hintalapun aiheuttaman ketutuksen.
Musta GT:n vyötärölle asettuva puolihame kokoa 36. Kirpparilla tuo näytti kauhean pieneltä ja ajateltiin Jussin kanssa, ettei koko hame edes mahdu päälleni. Kirpparilta tyhjin käsin lähteminen on kuitenkin niin kurjaa, että maksoin hameesta sen 3,5€, jotta olisi edes jokin löytö mukana poistuessani. Sovitus paljasti, että hame olikin liian iso vyöröltä ja tipahti päälläni niin alas, ettei käveleminen meinannut onnistua. Kaventaminen ei tuntunut kovin hankalalta, joten päätin edes kokeilla.Kavennettuna hame pysyi päällä ja muutenkin oli sopivan kokoinen. Silti koko malli vain ei sopinut päälleni. Takana oleva vetoketju on huonosti ommeltu, kun koko takaosa kupruilee sen mukana. Taidan yrittää vielä kaventaa hametta koko pituudelta jos se auttaisi. Muuten tuo vaatekappale kyllä hautautuu vaatehuoneeni pohjimpaisiin sedimenttikerroksiin ja jää käyttämättä..
Kuten kuvista näkeekin, (luku)loma tarkoittaa samaa kuin meikkien pölyttyminen altaan reunalla. En vain jaksa aamuisin vaivautua meikkaamaan jos en ole menossa kouluun! Toisen kuvan porkkanahiusefekti on Picasan aikaansaannosta. Kuvasta tulikin mieleen, että hiusväri olisi paikallaan! Hiukseni on kamalan haalistuneet ja ei-minkään-väriset tällä hetkellä.. Sofia, tuu auttamaaan!


Oikein pikaompeluksena surautin äitille toisen pitkähihaisen paidan. Meidän piti lähteä äitin luokse klo 16 ja rupesin ompelemaan tätä siinä hieman ennen puolta. Kerkesin juuri ja juuri, kun laitoin Jussin leikkaamaan langasnpäät sillä aikaan, kun itse vaihdoin vaatteet lähtöä varten :DEtuosa sitä Nanson äiti-kangasta, takaosa musta ja hihat Triteksin ananas-trikoota. Jouduin laittaa takakappaleeseen äiti-kankaasta helmaan kaistaleen, kun ei meinannut mustan trikoon pituus riittää. Yritin kohditaa siihen kokonaisia sanoja :)


Ihana päästä käyttämään laatikossa marinoituneita trikoita pois! Tulee lisää tilaa ja hyvä mieli, kun voi ommella jotain hyödyllistä.

Edellisiltana jouduin ompelemaan Jussille uuden pipon. Kaikista niistä sadoista pipoista, joita olen Jussille ommellut on tallessa tasan yksi ja sekin oli niin kipeästi pesun tarpeessa, että pipopulaan oli saatava jokin ratkaisu. Trikoot ovat Triteksistä ja vuorina musta-valkoista tasaraitaa. Laitoin sivusaumaan DAKINE-merkin Jussin vanhasta repusta. Näin yritetään huijata muita, että kyseessä onkin muka tosi hieno pipo :D
Tuolle Jussin takatukalle pitäisi kyllä tehdä jotain.. Sofia, tuu jälleen kerran apuuuun!


Lähdettiin porukalla minä, Jussi, Sofia, Vila ja Elvis kunnon lenkille Porin Metsään. Sofia laittoi juoksuksi, mutta minulla oli lenkkareitten sijaan vaelluskengät jalassa, joten en voinut juosta (seliseli!!!). Käveltiin 6km lenkki, jonka jälkeen Vila sekä Elvis olivat niin mutaisia, että oikein hirvitti. Kuraisuuden lisäksi koiruudet olivat molemmat myöskin aivan uupuneita. Sohvaperuna-Vila ei ilmeisesti ole tottunut kunnon lenkkeihin ja Vanhus-Elvistä painaa jo 7-vuoden ikä.. Ja minä en ole ihan noin hohtavan valkoinen kuin kuvassa näyttää :D!

2 kommenttia:

 1. "Laitoin sivusaumaan DAKINE-merkin Jussin vanhasta repusta. Näin yritetään huijata muita, että kyseessä onkin muka tosi hieno pipo :D"

  Eikä xD haha! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, eikai sitä nyt kehtaisi myöntää, että Jussilla on päässään minun tekemä pipo ;D

   Poista