maanantai 19. maaliskuuta 2012

Puma!

Nyt kun on koira, ei lenkkeilystä puuttunut enää mitään muuta kuin sopiva lenkkitakki. Viime syksynä ostamani Tempon valkoinen ulkoilutakki on vain liian valkoinen minun käyttööni. Ensimmäisen käyttökerran jälkeen siinä olikin jo rinnuksella tahra.. Ei valkoista takkia siis minulle!
Sofian kaverilla oli naamakirjassa vaatteita myynnissä, ja bongasin sieltä kivan Puman ulkoilutakin. Tiedoissa ei ollut kuin koko, M, ja hinta, 10€. Kuvasta oli hankala arvioida, onko takki sopiva, mutta päätin ottaa riskin. Kävin noutamassa takin ja totesin jälleen kerran, että kylläpä kannatti! Oikein hyvässä kunnossa oleva takki, jossa on joustofroteevuori ja piilotettava huppu. Koko on hieman reilu, mutta hyvä vain: mahtuu huppari alle, niin tarkenee jo nyt käyttää.
Söpöimpien heijastimien top5-listalle kirineen valaan sain Minkalta. Tämä mainostaa HAMK:ia.. Ei hajuakaan, mikä AMK on kyseessä, mutta pirun suloinen mainosheijastin heillä!


Postimies on ahkerasti survonut minulle yhtä sun toista pakettia postiluukusta sisään. Kangashamstereissa kun on niin edullisia paloja tarjolla, ettei voi vastustaa! Tällä kertaa saapui velouria, laminoitua trikoota ja ne huonosta palvelusta huolimatta tilaamani pistolukot..


Jussi lähti heittämään minua töihin aamulla klo 8.30 ja takaisin kotiin tulin 14.45. Päivä lähenteli siis jo normaalipituista työpäivää, ja sen kyllä tunsin nahoissani. Aktiivista siivoustyötä tuli tehtyä yhteensä 4,5h ja nyt on kyllä kädet kipeinä! Eipä tartte mennä kuntosalille, kun käy vähän töissä. En tiennytkään, että yli 300neliöisen asunnon lattioiden moppaaminen todella tuntuu vatsalihaksissa :D Siivouksien lisäksi kävin vielä tunnin verran hoitamassa lasta, energiajuoman voimin kylläkin..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti