perjantai 30. maaliskuuta 2012

Konijänkän eläinpiha Jo toinen blogipostaus samasta paikasta. Käytiin nimittäin täällä eläinpihalla myös viime vuonna syyslomareissulla, mutta oli pakko päästä uudestaan. Eläimet ovat vain niin ihania ja tuolla ne tuntuu olevan niin hyvin pidetty, ettei tule sellaista säälimisrefleksiä kuin eläintarhoissa yleensä.


Eläinpihan kahviosta sai ostaa pussillisen leivänpaloja eläimille. Pussi maksoi vaivaisen euron ja ohjeeksi sain "ei aaseille eikä sisällä oleville eläimille". Strutsin, kameleiden ja laaman syöttäminen ei kuullostanut järin viisaalta, joten siirryin leipineni suosiolla sinne lammas-vuohi-minipossu-vyöhykkeelle. Muutaman leivänpalan tarjosin kuitenkin tuolle isommallekkin otukselle, joka kuulemma muistutti Jussia hiukset silmillä ;)


Aurinko paistoi todella kirkkaasti ja minulahan ei tietenkään ollut aurinkolaseja mukana. Eipä kauaa tarvinnut olla ulkona hommatakseen päänsäryn. Kävin tämän reissun jälkeen ostamassa itselleni aurinkolasit, silmät ei kestä enää tätä ylikirkasta paikkaa! :D


Otin eläimistä yli 140 kuvaa, joten kuvien karsiminen oli hieman työlästä. Luvassa on siis kuvapläjäys ihanista elukoista, jotka nauttivat kevään ensiauringoista :)

Siinä päivän eläinpläjäys! Huomenna sään salliessa rinteeseen ja sunnuntaina joudutaankin jo lähtmään.. Liian äkkiä meni tämä loma!

5 kommenttia:

 1. Tuttu paikka :)) itseki tullu käytyy tuolla, viime syksynä

  VastaaPoista
 2. Lammas oli jotenkin tosi pelottava.. :D

  -Laura

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pelottava ja AHNE! Tönäs muut elukat pois aidan luota, kun tulin niitten leipäpalasteni kanssa siihen :D

   Poista
 3. ihana karvakasa toi eka otus : DD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hiukan hölmön näkönen olento. Muutama yhdennäköisyys tän kanssa: http://www.puolenkuunpelit.com/kauppa/images/Keisarin%20uudet%20kuviot.jpg

   Poista