maanantai 12. maaliskuuta 2012

Wannabe esseisti ja valokuvaaja

Jätettiin Vila eilen "mummolaan" hoitoon, jottei haukkuisi täällä kerrostalossa sen ajan, kun ollaan Jussin kanssa äikkää kirjoittamassa. Tänä aamuna tosiaankin suunnaksi koulu ja äikän esseekoe. Esseeaiheet olivat pettymys: jouduin ainakin itse valitsemaan huonoista vähiten huonoimman. Valitsin otsikkotehtävän: nykyajan sankaruus.
Kirjoittelin sitten 5 sivua siitä, mikä tekee ihmisestä sankarin, erilaisista sankareista (supersankarit, arjen sankarit, oman elämänsä sankarit, Mikael Granlund, Äiti Teresa, sankarikoirat..), tavoista tulla sankareiksi ja muutama sana sankareiden ja roolimallien eroista. Kirjoitin omakohtaisia kokemuksia (esseessä kuulemma pitää olla jotain omaakin) liittyen oman elämänsä sankaruuteen, arjen sankaruuteen ja siitä, keitä minun sankareitani ovat. Lopputuloksena esseeni oli ihan ok. Tiedän jo nyt, ettei sillä kovinkaan hyviä pisteitä saa, mutta parempaan en vain pystynyt. Toivoisin todella saavani edes 30pistettä, se ei kyllä riittäisi kuin C:hen minun tekstitaitolähtöpisteitteni kanssa..
Oikea käsi kirjoittamisesta krampaten lähdettiin hakemaan Vilaa Noormarkusta. Vaikka neiti oli ollut 6 tuntia kaksin Valton kanssa, ei lattialta löytynyt mitään yllätyksiä! Voi kuinka olin ylpeä (ylpeys katosi aika pian, kun palasimme kotiin ja Vila pissasi lattialle..).
Riehuttiin pihassa ja minulla sattui jälleen olemaan kamera kourassa.

"Katsokaas kuinka kauas uskallanki mennä! Ja vieläpä lumihangella!"Autotallin seinustalla ollut pulkka oli hurjan pelottava, mutta silti Vila uskalsi käydä katsomassa, mistä on kyse. Eihän se sitten kauaa ollutkaan niin hurja kuin aluksi luuli. Myöskin tuo ruohokaistale oli mahtava. Vila seisoskeli ruoholla kuin maailman omistaja. Taitaa neiti odottaa kesää..Pallo jaksoi hetken kiinnostaa, mutta sitten tulikin jotain tärkeämpää nuuskittavaa.


Mun pienet <3


Ihanan aurinkoisia päiviä!
Vitsi, kuinka paljon huono asiakaspalvelu osaakin harmittaa! Löysin Petsiestä ilmoituksen, jossa myytiin pannantekotarvikkeita. Antassusta olivat 10mm pistolukot loppuneet, joten ajattelin tältä yksityishenkilöltä sitten ostaa, kun hinnat olivat melko kohdillaan. Tilasin yhteensä 12pistolukkoa, parissa eri koossa ja tarjosin niistä könttäsummaksi posteineen 4,5€. Normaalistihan ne olisivat olleet 4,7€. Tingitty summa ei myyjälle kelvannut, vaan pyysi 5€. Kysäisinpä sitten ihan mielenkiinnosta, mistä se ylimääräinen 0,3€ oikein tulee ja vastaus: pakkaamiseen ja postiinkin viemiseen menee aikaa. Siiiis TÄH? Minulla ei tulisi pienimpäänkään mieleen laskuttaa edes senttiä kuorien postiin kiikuttamisesta! Muutenkin myyjän asenne oli vähättelevä ja sähköpostiviestien nauravat :D-hymiöt olivat suoranaista pilkkaa minua kohtaan. Otin selvää myyjästä ja selvisi, että hän pyörittää Nuori Yrittäjyys-projektin kautta koirien pantoja ja mantteleita tekevää yritystä. Kyseessä siis tosiaankin on reilusti yli 12-vuotias (tuon ikäiselle olisin voinut töykeän käytöksen anteeksi vielä antaa) yksityisyrittäjä. Laitoin ihan kohteliaan palautteen asiakaspalvelun tasosta ja vastaukset olivat tyyliin "kyllä minä yleensä olen kiltti asiakkaille" ja "Ehkä mä tiedän ihan hyvin mitä teen ja miten teen. Eipä oo kukaan muu asiakaspalvelua haukkunut, vaan kehunut. Jos ei miellytä niin edelleen voit jättää tilaamatta. Ei tartte opettaa miten pitää tehä.". Voihan sanattomaksi vetäminen. Uskokaa tai älkää, tilasin lopulta ne pistolukkoni ja maksoin sen vitosen niistä. Ainakin nyt minulla on elävä esimerkki siitä, millainen asiakaspalvelija minä en missään nimessä halua olla!
Onneksi asiakaspalvelun toisestakin ääripäästä löytyy omakohtainen kokemus. Jälleen kerran Antassu jaksoi yllättää mahtavalla palvelullaan. Suosittelen vilpittömästi tuota nettikauppaa!

3 kommenttia:

 1. heii onko tuolla NY- yrityksellä nettisivuja ? Kuulostaa ihan yhdelle tutun yritykselle ja olen kyllä samaa mieltä kanssasi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa,
   En tahdo mustamaalata kenenkään yritystä, joten jätän yksityiskohdat mainitsematta näin julkisesti :)

   Poista