lauantai 24. maaliskuuta 2012

Oulun kautta Äkäslompoloon


Lähdettiin eilen vähän ennen neljää ajamaan kohti Lappia. Suunitelmana oli ajaa Ouluun saakka, olla siellä yötä ja sitten aamulla jatkaa matkaa. Saavuttiin Oulun Arina hotellille joskus kymmenen jälkeen eilen illalla ja autossa istumisesta (+ todella paljon väsyttävästä matkapahoinvointilääkkeestä) johtuen olisin heti mennyt nukkumaan. Vaihdoin yövaatteet päälle ja kaivaiduin peiton alle, ja mitä siinä kohtaa tapahtuukaan? Hotellin käytävällä alkaa huutaa palohälytin ja ihmisiä virtaa huoneista ulko-ovella. Niin minun tuuriani taas! Ei muuta kuin vaatteet niskaan, koira kainaloon ja suunta kohti aulaa..
Onneksi hälytys olikin väärä, vaikka paikalle olikin ehtinyt kaksi iso paloautoa ja joukko palomiehiä. Hälytyksen syyksi kuultiin muutaman minuutin sisällä kolme eri tarinaa: joku oli tupakoinut huoneessa, joku oli avannut palo-oven ja joku oli saunonut liikaa. Ja hetken päästä kuulin jonkun vielä sanoneen, että huoneissa olevat televisiot ilmoittavat automaattisesti jos ne syttyvät palamaan ja hälytys johtuikin siitä. Tiedäpä sitten, mikä mahtoi pitää paikkansa..
Päästiin kuitenkin nukkumaan ja aamulla aamupalan jälkeen suunnaksi Haaparannan Ikean kautta Äkäslompolo. Tänään ei olla muuta tehty kuin kaupassa käyty ja tilattu pizzaa. Muut ovatkin jo nukkumassa..

Näin meillä hoidetaan eroahdistusta ;)

Kerkesin muuten hakea postiin tulleen paketin juuri ennen kuin lähdettiin ajamaan eilen. Ostin Kangashamstereiden kautta PUL-tilkkuja koirantakkiprojekteihin ja sovittiin myyjän kanssa, että hän laittaa haluamansa määrän tilkkuja hintaan 5€ posteineen. Ajattelin saavani muutaman riekaleen tuohon hintaan, mutta kuoresta löytyikin valtavasti erilaisia paloja ja osa noista ovat ihan vaippapalan kokoisia ja isompiakin! Ihanan positiivinen yllätys! Näistä tulee vaikka mitä :)


Katselin juusi abitreenien lähetyksen matikan yo-kirjoituksista, missä käsiteltiin sensorin kanssa tehtäviä ja niihin vaadittuja vastauksia. Minä kun luulin, että olin ollut kovinkin ovela ja saanut tehtävät oikein! Muutamassa tehtävässä olen periaatteessa hiffannut oikean ajatuksen, mutta merkinnöissä on ollut puutteita ja lopputuloskin väärin! Että ottaa aivoon.. Miten en muka pärjää edes lyhyessä matikassa?! Elän kuitenkin toivossa, että se M sieltä tulisi. Minka sai aikoinaan Esterin, eli pitkän fysiikan ja pitkän matikan lukeneena joutuisin siinä tapauksessa asettumaan toiselle sijalle, auts ;)

Yksi asia lohduttaa: onneksi en mennyt kirjoittamaan pitkää matikkaa! Enhän minä olisi siitä edes läpi päässyt :D

3 kommenttia:

 1. Ihanan paljon sai kyllä kivan värikkäitä puleja :)

  VastaaPoista
 2. olipa aika häslinki hotellilla! :DD ei ilmeisesti loppupeleissä mtn vakavampaa tai ollut oikeaa vaaratilannetta?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei ollu mitään oikeata tilannetta sitten kuitenkaan. Ihan turhaan siis evakuoivat koko hotellin : D

   Poista