torstai 29. maaliskuuta 2012

Lainion Lumikylä
Käytiin kiertämässä Lainion Lumikylässä, tai hotellihan se taitaa oikeasti olla. Aika uskomaton paikka, varsinkin ajatus siitä, että jotkut oikeasti yöpyvät niissä huoneissa!


Kovin ahtaanpaikankammoinen ei kannata olla, kun tuolla kulkee. Hyvä tasapainokin oli plussaa: lattiat olivat nimittäin tosi liukkaat!Sisältä löytyi myös jääminigolf.


Ja jääkappeli!


Huoneissa ei ollut asukkaita, joten niissäkin sai vierailla. Jokainen huone oli erilainen, tässäkin oli veneen muotoinen jääsänky. Patjatkin olivat tosi kylmiä ja oven tilalla oli pelkkä verho. Itse en kyllä uskaltaisi tuolla yöpyä! : D


Käytiin samalla juomassa kaffeet hotellin kahvilassa (joka ei kylläkään ollut jäästä ja lumesta tehty). Listassa luki Café Latte, mutta kahviautomaatista ei sellaista löytynyt. Onneksi myyjä osasi neuvoa meitä: "Tuossahan sitä on. Café au lait on ranskaa ja Café Latte italiaa, sama asia." Hah, ilmeisesti yleissivistys ei ole vielä saavuttanut Lapin perämetsiä..


Käytiin muuten eilen katsomassa sitä Suvi Teräsniskaa. Paikka oli ihan piukassa ihmisiä ja keski-ikä huiteli viidessä kympissä. Paettiin aika pian alakerran nightclubiin, jossa oli n. 12 henkeä ja kamalan pahaa siideriä. Kokonaiskokemus: huono :D

2 kommenttia:

  1. Ei oo montaa viikkoa ku aattelin, että pitäis käydä tuolla lumikylässä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannatta kyllä pistäytyä! Sisäänpääsy kylläkin maksoi n. kympin, mutta onhan tuo aika ainutlaatuinen :D

      Poista