maanantai 26. maaliskuuta 2012

Moottorikelkkailua

Jussin isä oli varannut tälle päivälle moottorikelkat. Viime hiihtolomalla, kun oltiin täällä, meidän piti mennä kelkkailemaan. Minullahan ei ollut muuta kuin mopokortti, joka ei oikeuta kelkalla ajamiseen, eli olisin vain päässyt Jussin kyytiin. Olin kuitenkin koko loma-ajan kuumeessa ja poskiontelotulehduksessa. Jäi moottorikelkkailu siis väliin. Viime syyslomalla ei ollut vielä tullut lunta, joten kelkkailu ei onnistunut. Nyt, kolmas kerta toden sanoi, pääsin kelkan kyytiin ja tällä kertaa jopa sarvien taakse itse ajamaan.

Jussilla on crossikypärä, koska tavalliset kypärät eivät mahtuneet sen päähän! :D

Jussi ajoi osan matkasta ja minä osan. Heti kun tajusin, että kelkka seuraa edellä ajavan uria, eikä ohjata oikeastaan tartte, tuntui huomattavasti mielyttävämmältä ohjata. Alussahan väänsin kaikin voimin sarvia, jotta kelkka pysyisi poissa pöpeliköstä. Ei kai se kelkka sinne mettikköön itsestään vain mene..
Tuollaisesta 4-tahti kelkasta löytyi aikamoista potkua, kun vähäsen painoi kaasu. Ihme kyllä pysyttiin reitillä, eikä edes osuttu puuhun, vaikka minä ajoin!

Kävin tänään kurkkaamassa ensi kuun työlistat ja päätin, että tämä viikko lomaillaan oikein olan takaa. Ensi viikolla alkaa kuukauden työputki: melkein joka päivä on joku siivous. Onneksi työnteossa on hyväkin puoli: palkka juoksee! Toisaalta, viime kuun palkkaa ei ole näkynyt eikä kuulunut ja se hieman laskee motivaatiota :D

1 kommentti: