sunnuntai 8. heinäkuuta 2012

Eka tissis!

Tuntuu etten ole kirjoitellut tänne puoleen vuoteen, vaikka edellisestä postauksesta onkin vain 5 päivää.. Joka päivä tekisi mieli kirjoitella, mutta nyt ei vain ole ollut jaksoa! Miten työ, jota tekee 3-4h päivässä voi viedä kaikki mehut niistä lopuista kahdestakymmenestä tunnista!? Olen parhaani mukaan yrittänyt olla ahkera Omenalla ja pedannut sänkyjä hikihatussa, silti taidan olla työporukan hitain siivooja.. Se, muiden mielestä liian hidas siivoaminen, vetää kyllä loppupäiväksi ihan totaalisesti koomaan. Ei jaksa lähteä kirpparille, ei nauttimaan auringosta eikä edes istahtaa koneelle kirjoittamaan jotain edes hieman järjellistä.. Näin sunnuntain kunniaksi minulla on vapaapäivä ja sen kyllä huomaa: bloggailen klo 13.15 yöpaidassani ja juon omenamehua suoraan purkista.

Koomailusta huolimatta kerkesin ompelemaan yhden mekkosen. Enkä ihan mitä vain mekkoa vaan FB:n ompeluelämää-ryhmän virallisen tissimekon! Oman tissimekkokaavani sain Nuksulta, kiitos vielä!
Hieman epäilin onnistumismahdollisuuksiani ja valitsin kankaiksi perusmustaa trikoota sekä Triteksistä ostamaani musta-harmaa-valkoista trikoota, jota löytyy reilu parin metrin palanen. Odotukset olivat kyllä korkealla, mutta malttamattomuus vei voiton, enkä jaksanut ommella mekkoon hihoja. Tästä tuli siis hihaton ja aikaslailla täydellinen!


Itse laitoin alle valkoisen topin, kun tuo yläosa on tuollainen "kietaisumallinen" ja aikas avoin :D


Käytiin Jussin porukoiden iloksi (tai kauhuksi) heidän mökillään ja kuten kuvasta huomaakin, Ratita suorastaan rakastaa sylissä oloa....

Kohdistin tuon helman raitakankaan niin, että valkoinen raita olisi alimpana. Vaikka helma yltää melkein polveen, se ei silti näytä yhtään liian pitkältä.


Ja vielä se pakollinen yli-kliseinen itselaukaisimella otettu ällökuva:


Eipä olekkaan Jussi enää entisensä näköinen.. Huomenna koittaa nimittäin lähtö kohti armeijan harmaita ja sehän tarkoittaa vain yhtä asiaa: hiukset pois. Onneksi Jussin porukat osasivat suositella juuri oikeata parturia ja lyhyet hiukset ovat oikeastaan ihan tosi jees. Siis tosi tosi jees!
Ennen - Jälkeen.


No ehkäpä nyt voisin skarpata ja vaihtaa päivävaatteet päälleni... Tai sitten en!

6 kommenttia:

 1. Eipä kestä :)
  Ja vautsi! Ei todellakaan mikään huonon näköinen :) Tykkään todella paljon!

  VastaaPoista
 2. hyvän näkönen tukka.Mistä siis tollasen tissitunikan kaavan sais?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. FB:n ompeluelämää-ryhmässä sen voi saada nätisti pyytämällä. Kannattaa ehkä laittaa viestiä Nuksulle (yllä olevan kommentin kirjoittaja), hän muistaakseni on lupautunut piirtämään ja postittamaan kaavaa (mitätöntä) vaivanpalkkaa vastaan :)

   Poista
 3. Miks sen nimi on tissitunika?
  Hyvin sopii Jussille lyhytki tukka, oikein fiksu ja filmaattinen :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ilman alustoppia ainakin minun mekkoni olisi melkoinen tissimekko tuon avoimen kaula-aukon takia :D

   Poista
  2. Hih, en edes tajunnut et se on avoin kun ajattelin et se valkoinen kuuluu siihen ylöskin :D

   Poista