maanantai 2. heinäkuuta 2012

Luin kirjan!

Nyt saattaa isi lentää hämmästyksestä selälleen: luin kirjan! Siis ihan kokoneisen kirjan kannesta kanteen. Tämä varsin normaali asia tuntuu ihan yliluonnolliselta minulle, koska edellisestä kirjasta, jonka olen lukenut on aikaa valehtelematta yli kaksi vuotta. En vain ole kerennyt pysähtyä kirjan ääreen, kun aina on jotain "tärkeämpää" tekemistä (kuten naamakirjassa roikkuminen ja turhanpäiväisten tv-ohjelmien vahtaaminen).


Vettä elefanteille. Ihan mahtava kirja! Jussilta tippuu varmaan kohta korvat päästä, kun on joutunut kuuntelemaan minun "tää on vaan niin loistava kirja"-höpinöitäni siitä lähtien, kun ostin tuon kirjan Humppilasta matkalla lentokentälle. Halusin jotain matkalukemista lentokoneeseen, mutta lopulta luin tuon kirjan parissa päivässä, eikä takaisintulolennolla ollutkaan mitään tekemistä..
En tiedä johtuuko tämä hypetys siitä, että kirja vain sattui olemaan ensimmäinen aukaisemani kirja ikuisuuteen vai siitä, että kirja todella on vaan ihan ylihyvä. Veikkaan jälkimmäistä ja änkesinkin tämän Sofialle luettavaksi, saa nähdä tykkääkö hän.

Suosittelen! Ja kyllä vain, kirja olisi ollut ihan yhtä hyvä (ellei parempikin) ilman tuota Robert Pattinsonin kuvaa kannessa. Ihan oikeasti.
Mutta oli Pattinson aika hyvä leffaversiossa. Pakotin siis tietenkin Jussin hakemaan meille tuon leffan vuokraamosta. Harmitti kyllä, kun leffassa oli joitain kohtia, jotka menivät niiiin eri tavalla kuin kirjassa. Kirja oli parempi!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti