tiistai 3. heinäkuuta 2012

Halpaa ja kallista

Eilen kaksi kirpparirottaa (ja nyt en puhu Jussista :D) vaelsivat mekkaansa, superkirppikselle, ja ainakin toinen niistä teki pari kivaa löytöä. Myöskin se toinen kantoi ison kasan kamaa kassan kautta ulos, mutta kotonahan se vasta selviää, olivatko ne löytöjä vai ei :D
Pakko saada-ostos, lyhyt ja ylileveä perhospaita. Hetken harkitsin, maksanko tuosta 3€ ja tottakai minä nyt sen verran raaskin noin ihanasta vaatekappaleesta pulittaa!


Harmaa ohuehko neulemekko, 2€. Tämä oli tosi hyväkuntoinen ja harvinaista kyllä, aika pitkähelmainen. Melkein yltää polveen asti (neulemekot ovat yleensä vain tunikoja..)


Lisäksi ostin Jussilla yhden leffan ja itselleni kirjan, 2€/kpl.
Edullisten löytöjen vastapainoksi törsättiin Jussin kanssa OBH Nordican rikkaimuriin 60e. Kätevä kun Vila murustaa syödessään tai kun saumurista tulee pientä pölyroskaa. Odottelin autossa, kun Jussi kävi hakemassa tämän Prismasta, hän oli osannut aivan oikein valita värinkin ;)


Kaapit täyttävien kodinkoneiden jatkoksi ostin vielä blenderinkin, 20€ Prismasta. Sitä on kyllä tullut paljon käytettyä, eli ei ihan vielä jouda kaappiin pölyttymään. Tehtiin eilen vaniljajäätelö-baileys-pirtelöä, nam!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti