maanantai 9. heinäkuuta 2012

Ratitan uudet valjaat

Ratitan edelliset valjaat, jotka ostettiin kuukausi sitten ovat (onneksi) jäämässä pieniksi. Ei siis harmita hankkia uusia, kun tiedän varmasti, että pieni on lihonut niiden valjaiden ostamisen jälkeen ja sehän on vain hyvä. Tein taustatutkimusta netistä ja päädyin Puppian kangasvaljaisiin, sellaiset on saatava!
Ensimmäisessä liikkeessä ei ollut Puppiaa, mutta kangasvaljaat kuitenkin. Olisihan ne muuten kelvanneet, mutta 40€-hintalappu hieman jarrutteli ostohalua. Seuraavassa liikkeessä oli kyllä Puppian valjaita, mutta S-kokoiset eivät menneet Ratitan päälle ja M-kokoiset olivat liian isot. Jatkettiin sitten matkaamme vielä kolmanteen liikkeeseen ja siellä oli samaa Puppian mallia eri kuoseissa. Myyjän kanssa sovitettiin Ratitalle vielä niitä M-kokoisia ja hän totesi, ettei ne ole liian isot vaan ajavat asiansa valjaina oikein hyvin. Valjassetti, johon kuului myös vaaleanpunainen talutin, maksoi... uskallanko edes sanoa? 28€, auts.


Kuva todistaa: kannatti maksaa tuo mielestäni jo liioteltu hinta valjaista! Pienen korjauksen jälkeen valjaat ovat ihan loistavat Ratitalle! Sopivan kokoiset ja tosi pehmeät, eivätkä aiheuta painetta kaulalle/rintakehälle tuon leveän vatsakappaleen myötä.


Se pieni korjaus jonka tein oli kaula-aukon pienentäminen. Ompelin pienen vekin niskaosaan ja voilà!


1 kommentti: