sunnuntai 8. heinäkuuta 2012

Paidan minuuttituunaus

Tänä aamuna Jussi kaivoi vaatekaapistaan t-paidan ja totesi, ettei se kylläkään ole hänen omansa. XL-kokoinen musta H&M:n t-paita olisi voinut olla Jussin isän, mutta kun huomattiin siinä oleva V-kaula-aukko, todettiin ettei todellakaan tiedetä kenen se on. Hyvä minulle, sain nimittäin luvan saksia sen!


Leikkasin helmasta kaistaleen pois ja tadaa! Aikaa meni ehkäpä minuutti (yritin hieman muotoilla helmaa, siksi noinkin kauan :D). Tuhlasin juuri kaikki piirtämiseen liittyvät talenttini, jotta sain aikaiseksi ihan huiman kuvan, jolla havainnoida, kuinka yli-isosta miesten paidasta tuli oikein käyttökelpoinen ja kiva:


Olisihan paita ollut tuollaisenaankin kiva, mutta jokin pieni koriste on aina paikallaan. Leikkasin kapean kaistaleen ylijääneestä helmakankaasta ja rypytin sen framillon-nauhalla. Ompelin hörhelön paidan etumukseen ja tähän projektiin meni kenties kolme minuuttia.


Aikaa kului viisi minuuttia ja siinä ajassa sain aikaiseksi jotain hyvinkin käyttökelpoista, kelpaa!

Löysin kangaslaatikoistani joskus tilaamani paneeliverhot, jotka ostin alunperin pelkän kankaan takia. En ole vieläkään raaskinut leikellä niitä, joten ripustin ne makkarin ylitylsiä valkoisia pimennysverhoja piristämään. Nyt huoneen sekametelisoppamaisuus vain yltyy tuollaisen kirjavan kuosikankaan myötä ;)


Päätettiinpä Sofian kanssa varata matka Budapestiin! Lähdetään neljäksi yöksi tuonne kuulemma-niin-halpaan maahan elokuun 14.päivä. Voi luoja, kaipa se on välillä pakko repäistä ja tehdä jotain ihan....päätöntä :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti