lauantai 21. heinäkuuta 2012

Lavvantai!

Olipa ihana taas pitkästä aikaa herätä Jussin vierestä. Toisaalta, ei ollut ihan niin ihanaa herätä hänen vierestään sataa kertaa samana yönä! Koko yö meni heräillessä, ensin Rhean uikutus piti hereillä, sitten mölyävät teinit ja loput 98 kertaa heräsin Jussin öiseen muminaan. Kovasti hänellä tuntui olevan asiaa koko yön, "mumina mumina". Aamulla olin kuin junan alle jäänyt: en kyennyt nousemaan ennen klo 10.30, mutta onneksi ei tarvinnutkaan, kun koirienulkoilutuspalvelu oli käytettävissäni ;)

Ylihitaasta aamusta selvittyäni lähdettiin kiertämään superkirppari läpi. En joutunut edes pakottamaan Jussia mukaani! Ehkä hän osasi laskea yks plus yks: lupasin mennä illalla katsomaan (varmasti ihan ylitylsän) Batman-leffan hänen kanssaan, ei siis kannata kieltäytyä kirppisreissulta!
Mukaani tarttui musta lyhyt takki hintaan 3€. Ihan ylihalpa hinta takille! Ja malli on juuri sopivan istuva. Minulla ei ole tuollaista lyhyttä, edes hieman asiallista kolttua kuin villakankaisena ja sitä ei vaan voi pitää muuta kuin talvella :D
Löysin myös pinkin paljettitopin eurolla. Kaikki siitä otetut kuvat menivät näääääin pahasti mönkään, kun toppi oli joka kuvassa ihan rytyssä päälläni eikä kuvaaja tajunnut huomauttaa asiasta..


Tämän kesän ensimmäinen (ja luultavasti ainoa) alelöytöni on Seppälän valkoiset pitsiballeriinat, 12€. Ei sillä etteikö niitä jo kolme vuotta palvelleita mustia nahkaballerinoja voisi yhdistää kaiken kanssa, mutta joskus olisi vain kiva käyttää joitain muutakin kenkiä :DJazzien yhteydessä olevasta pop-up shopista ostin nerokkaan tekstikortin ja siihen sopivan kartonkikehyksen. Nämä maksoivat yhteensä 5,5€, paljonhan se on paperinpaloista, mutta halusin tukea tätä yrittäjää, kun hänen tuotteensa olivat vain niin ihania! TÄÄLTÄ löytyy lisää näitä kortteja ja kartonkikehyksiä.


Se vääntämäni Dooley's-juustokakku oli hyvää! Osa liivatteesta oli tosiaankin jäänyt sulamatta, mikä on aika ällöä, mutta onneksi Jussi ei tajunnut koko juttua :D


Nyt kerään voimani ja hinaan itseni leffaan katsomaan jotain aivotonta räiskintäkökköleffaa. Olisihan minulle tarjottu kahta lastenhoitokeikkaakin, mutta mitäpä menin lupautumaan leffaseuraksi..?

7 kommenttia:

 1. Mä sanoin suosiolla Petrille et saa mennä yksin kattoo kyseisen leffan, ite meen siks aikaa vaihtelee kankaita muitten Oe:läisten kanssa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hah! Mainio työnjako teillä! En mä vaan voinu sanoa ei, kun Jussi (vielä armeijapukuun pukeutuneena ja koiranpentuilme naamallaan) kysyi lähtisinkö katsomaan kyseista leffaa, vaikka hän tietää etten todellakaan halua sitä nähdä..

   Poista
 2. ihanat nuo kengät, pitikö se itekki lähtiä vähä shoppaileen :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ovat myöskin hyvät jalassa! Ei ole kovia reunoja niin eivät hankaa :)

   Poista
 3. Moi, tuli mieleen nuo merkit, joita laitat ompeluksiisi, että saisko tuollasia merkkejä suomesta, vai pelkästään Etsyn kautta?, ku itellä ois tuollaisia hankinnassa omille ompeluksille. ;) Onko kokemusta? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse olen tilannut vain tuolta Etsyn kautta ja olin tosi tyytyväinen! Ainoa kotimainen firma, jonka tiedän valmistavan tälläisiä merkkejä on http://www.merkitse.fi/ , mutta sieltä tilaamisesta minulla ei ole kokemusta ja kuulemani palautteen takia en menisi tilaamaan. Eivät ole toimittaneet maksettuja tilauksia!
   Tässä lista Ompeluelämään FB-sivuilta eri firmoista, jotka tuollaisia nimikointilappuja tekevät:

   Suomesta:

   http://www.euroteam.fi/

   Ulkomailta:

   http://www.minanamnband.se/
   http://www.3exter.se/
   http://www.namebubbles.com/
   http://www.wovenlabelsuk.com/

   Etsyssä:

   http://www.etsy.com/shop/lifestylewithlove?ref=seller_info
   http://www.etsy.com/shop/hobbytime?ref=seller_info
   http://www.etsy.com/shop/girlsfever?ref=seller_info

   Ebayssä:

   http://stores.ebay.com/Worldwide-Label-Company

   Poista
  2. Kiitos paljon, nyt vain tilaamaan! :)

   Poista