tiistai 17. heinäkuuta 2012

Katastrofitissis

Tasan viikko sitten aloitin toisen tissiksen tekemisen sillä ajatuksella, että projektiin menee maksimissaan yksi ilta. Yhden illan jälkeen minulle ei ollut vielä mitään järkevää kasassa, vain leikattuja palasia, jotka olin mahdollisesti jo viiteen kertaan purkanut. Mikään ei vaan mennyt putkeen. Joka ilta, viikonloppua lukuunottamatta, olen ommellut tätä riesaa ihan vain sen takia, että päätin: saan sen valmiiksi hinnalla millä hyvänsä.
Loppusuoran häämöttäessä (eli yläosan ollessa valmis ja vain helmaosan puuttuessa) Vilahan meni ystävällisesti pissaamaan helmakankaalle. Eipä siinä mitään, nyrkkipyykkäsin kankaan ja jatkoin seuraavana iltana. Eilen vihdoin ja viimein sain tämän tekeleen valmiiksi, mutta tänään huomasin, että siinä oli yksi sauma huonosti ommeltu. Virallisesti siis kulutin viikon (!!) yhden mekon ompelemiseen, voi luoja.. Mutta nyt se on valmisvalmisvalmis!


Yläosa pinkkiä trikoota, kanttaukset mustaa resoria. alunperin tässä oli lyhyet hihat, mutta niistä tuli liian kireet ja menin purkaamaan ne. Tilalle laitoin leveähkön resorin. Helma ei ole yhtään niin leveä kuin edellisessä tissiksessä, tämä on enemmänkin slimfit-versio.


Takana on solmiamisnauhat, joilla saa ylimääräisen vyötäröltä kurottua pois. Malliltaan tämä on sellainen, ettei ihan viitsi pukea jos on vähänkään maha pömpöllään tai tulee paheksuvia katseita :D


Ehkäpä laitan tuon joskus päälleni, saa nähdä. Tärkeintähän tässä oli se, että sain tämän valmiiksi ;)

Vapaus koitti, kun käytiin hetki sitten Minkan kanssa heittämässä koirat Jussin porukoille. Kokonaiset kolme päivää koiravapaata minulla tiedossa! Lyödäänkö vetoa, että jo heti huomenna minulla onkin ikävä murupuppeleitani? :D


8 kommenttia:

 1. Tosi kivan näkönen ja sopii sulle tosi hyvin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tuo yläosa on hieman huonosti istuva, mutta luulisi sekin korjaantuvan kun laittaa topin alle :)

   Poista
 2. On kyllä oikeen kiva mekko :) Eri kankaat sopii hyvin yhteen. Voi kun itsekin sais aikaseks enemmän tuolla ompelurintamalla. Antoisaa koiravapaata :)

  -Mirka-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kun aloitin ompelun olin vain päättänyt, että yläosa on pinkki. En ollut yhtään miettinyt, mitä käytän helmana. Onneksi löytyi kuitenkin kangaskaapin perukoilta jotain edes hieman sopivaa trikoota helmaan :)

   Poista
 3. Hiuka kiva, saat kyl mulki ommel tollasee!:D ja luin su edellise postaukse, kiva ku olin päässy mukaa ;)

  t.Anni

  joojoo,teen sen blogin, että ei tartte olla anonyymi :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sinä senkin anonyymi! Nyt sit äkkiä se oma blogi pystyyn, hophop ;)

   Poista