perjantai 27. heinäkuuta 2012

Pinkki, lyhyt ja leveä

 Lupasin joskus aikoja sitten tehdä Sofialle pinkin, lyhyen ja leveän paidan. Käytiin tänään taas koirarannalla ja itselläni oli tuollainen lyhyt&leveä-paita päälläni ja siitä sitten tuli mieleen, että voisin viimein ja vihdoin laittaa lupaukseni täytäntöön. En olisi muuten uskonut, että itse tulisin ikielämässä käyttämään napapaitaa, mutta sellaiseksihän tuollainen ylilyhyt paita on laskettavissa! No, onneksi Jussin armeijaan lähteminen on merkinnyt turhan syömisen loppumista, joten voin hyvillä mielin käyttää lyhyttä paitaa rannalla.
Sofian paidan ompelin Triteksin pinkistä trikoosta. Kaavan otin omasta H&M:n lyhyestä perhostelttapaidastani. Ylitäyteen tungetun vaatehuoneen peilin kautta kuvaaminen on hankalaa, ihan oikeasti!
Röyhelön laitoin tuomaan hieman piristystä muuten tylsään paitaan ja samalla se toimittaa "tämä puoli on etupuoli"-merkin virkaa. Sofialle kun on turha selittää, että tunnistat etupuolen siitä, kun laitat olkasaumat näin ja sitten katot miten toi kaula-aukko niinku menee. Helpompi vain lätkästä röyhelö rinnuksille: tää tulee eteen, piste.


Huomenna on viimein ja vihdoin luvassa se kauan odotettu Niininalon varuskunnan Kiltapäivä. Päästään tutustumaan kasarmialueelle ja tupiin, ohjelmassa on kaikennäköisiä näytöksiä ja esityksiä. Vaikuttaa mielenkiintoiselta (ja siihenhän ei suinkaan vaikuta se, että Jussi saa hengata meidän kanssa tuon päivän ja iltapäivällä saadaan jopa ottaa pieni alokkaamme mukaan!). Itse olen hermoillut tuota huomista enemmän kuin laki sallii. En halua, että Jussia leimataan dorgaksi sen perusteella, että hänellä on totaalisen dorga tyttöystävä. Haluan olla siis jotain muuta kuin dorga ja lopultahan tässä käy niin, että liika yrittäminen tekee minusta vielä kaksi kertaa suuremman pellen.. Äh, miten voikin kokonainen viikko pyöriä tuon huomisen tapahtuman ympärillä!? Eihän se ole liiallista yrittämistä, että värjäsin hiukseni, pyysin Sofiaa laittamaan minulle kiharat, olen harjoitellut miljoona eri meikkiä ja kampausta, lainannut Minkalta asusteita ja pyytänyt pukeutumisvinkkejä, sovittanut sata eri mekkoa, koittanut ruskettua, katsonut etten syö mitään turvottavaa... Ja tuo kaikki yhden hikisen Kiltapäivän takia, ohhoh... Ja Jussihan ei tule huomaamaan minussa mitään eroa :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti