torstai 19. heinäkuuta 2012

koomailen

Taidan vajota seuraavaksi koomaan, oli hieman raskas päivä töissä tänään. Sain kuitenkin vielä illalla aikaiseksi Dooleys-mascarpone-juustokakun! Ohje on tämä, mutta korvasin Baileysin hieman edukkaammalla tavaralla. Huomennahan vasta sitä pääsee maistamaan, kun on kunnolla hyytynyt. Minun oli pakko ryhtyä wannabe-leipuriksi kahdesta syystä, vaikka väsymys meinasi viedä voiton: lupasin Jussille juustokakun, kun hän tulee lomille ja minulla oli Jussin äidin antama mascarpone jääkaapissa ja se uhkasi mennä vanhaksi. Pikahuitaisuna valmistunut kakku ei taida olla mikään miellyttävä makuelämys, minusta nimittäin tuntuu, ettei liivate sulanut kunnolla tuonne tuorejuustomassaan.... hups.

Tein aivan yli-ihanan kirpparilöydön tänään! Tai siis Minka teki löydön ja minä ryöväsin sen ;) Siitä lisää viikonloppuna, en vain jaksa ryhtyä taas säätämään itselaukaisimen kanssa!

Huomenna huomenna, on suuri päivä, jota olen odottanut kaksi viikkoa! Saan viimein ja vihdoin käydä ryöstämässä puolustusvoimilta yhden alokkaan pariksi päiväksi käyttööni! Miten sitä malttaisi nukkua tämän viimeisen yön, kun tahtoisin jo olla menossa kohti Niinisaloa!

ps. Käytin juuri vaatehuoneeni vihoviimeisen vapaan henkarin.. Pyykistä olisi tulossa pari hupparia, jotka pitäisi saada ripustettua. On siis kaksi vaihtoehtoa: hankin lisää henkareita tai luovun jostain vaatteista... Mihin ihmeeseen tungen tuon tähtitieteelisen määrän lumppuja..? Helpompi ratkaisu on siis hankkia lisää henkareita, taas.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti