tiistai 31. heinäkuuta 2012

Kirppis Satakunta, sinne mun rahani menneet on..

Enpä olisi uskonut, että tuo uusi kirppis olisi oikeasti niin huippupaikka, että onnistun törsäämään rahani sinne kahtena perättäisenä päivänä! Olen nyt kahdessa päivässä valuttanut tuohon mestaan 24€. En vaan voi vastustaa kiusausta, kun koko paikka kuhisee huikeita löytöjä!
Käytiin siis tosiaan Minkan kanssa pyörähtämässä Kirppis Satakunnassa ja ajattelin etten löydä sieltä mitään, kun kerran kiersin sen juuri eilen viimeksi läpi. Vuorokaudessa sinne oli kuitenkin täyttynyt paljon uusia loosseja ja sehän passaa minulle! Ajattelin tosiaan, että paikan taso laskisi näääin paljon muuton yhteydessä, mutta onneksi olin väärässä. Ainakin toistaiseksi sieltä vielä löytyy jotain muutakin kuin uutta "made in china"-roinaa.
Löysin toiset todella sopivat shortsit. Nämä ovat H&M:n kokoa 36 ja hintaa 2€. Kunto on todella uudenveroinen ja istuvat todella hyvin. Olen koko kesän metsästänyt sopivia shortseja ja nyt minua kävelee vastaan kahdet ihan täydelliset yksilöt kirpparilla. Tää on niin tätä: born to be a kirpparirotta!


Ja yök hyi, inhoan itseni kuvaamista peilin kautta! Kuinka epäedustavalta sitä voikaan näyttää...


Olen siis tosiaankin ostanut tuolta parissa päivässä: mustat shortsit 4e, beiget shortsit 2e, avantokengät 3e, paperilautaset 1e ja nilkkurit 8e. Se puuttuva 6e kului (mihinkäs muuhunkaan kuin) mekkoon! Voitte vain kuvitella, kun kirpparilla tulee vastaan sellainen vaate, jota on edellisen vuoden sisällä kuolannut kaupassa, muttei vaan ole raaskinut ostaa. Ei siitä kovinkaan kauaa ole, kun ihailin Vilan valkoista shifonkimekkoa kauhistellen sen hintaa (oliskohan ollu 39,90€). Se mekko jäi sillä kerralla kauppaan, mutta nyt kun tuo samainen mekko tulee vastaan kirpparilla hintaan 6e, en tosiaankaan jätä sitä ostamatta!


Se on kyllä täydellinen henkarilla! Päällä se muistutta hieman yöpaitaa.. Aion silti käyttää tuota ihanuutta! Kuviossa on pieniä lintuja.

 
 Shifonki on todella todella ohutta ja bongasinkin helmasta pari langanpakoa. Onneksi eivät näy kuin läheltä tuijottaessa.


Oman terveyteni (ennen kuin kukaan ehtii tulla piikittelemään minua siitä, kuinka monta miljardia mekkoa yksi ihminen tarvitsee) puolesta pidän pienen puolustuspuheenvuoron: lupasin juuri lahjoittaa yhden vaatehuoneeni miljoonasta mekosta (kyseessä on se "katastrofitissis") ystävälleni, joten olin oikeutettu ostamaan tämän yksilön sen tilalle. Nih!
Kulutin 8€ ja olen toodella tyytyväinen! Eikö tuo ole aika pieni hinta totaaliselle tyytyväisyydelle? *koittaa peitellä sitä totuutta, ettei vaatehuoneeseen oikeasti mahdu enää yhtää mitään*

Pitäisi varmaankin kömpiä nukkumaan, ottaa niin paljon pannuun huominen töihin meneminen! Olin katsonut heinäkuun työvuorolistasta: jee, vain tiistaina on siivouksia! Jossain kohtaa kuitenkin minullekkin valkeni, että kuukausi vaihtuu kesken viikon ja keskiviikosta eteenpäin eletään elokuuta. Näin ollen siivouskeikatkin löytyvät elokuun työvuorolistasta.. Kuinka paljon voikaan harmittaa, kun luulin huomenna viettäväni löhöilyvapaapäivää ja joudunkin menemään töihin..?

2 kommenttia:

  1. Ei se oo mikää katastrofitissis vieläkään:D mut hei,kyl mekkoja aina tarvitsee!;) (ostin kans tänää yhe sielt kirpparilt...)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sen virallinen nimi on The Katastrofitissis ;)

      Poista