maanantai 2. heinäkuuta 2012

JES!

Picasa olisi pullollaan kuvia, joita en ole kerennyt vielä bloggaamaan. On kirppislöytöjä, Tallinnan matkaa, Brysselin ostoksia, sisältöyhteistyötä..
Mutta nyt tahdon kertoa vain yhden aivan mahtavan jutun: pääsen opiskelemaan juuri sille alalle ja juuri siihen kouluun, jonne halusinkin! Jes, jes ja jes!
Ensi syksynä aukevat siis SAMKin hoitoalan ovet ja meikäläinen on huojentunut, helpottunut ja mitä kaikkea voikaan olla! Superfiilis vielä kaksinkertaistui, kun Jussikin sai hyväksytyn paperit SAMKin liiketalouteen. Onpahan joku koulu hänelläkin, jonne mennä sitten armeijan jälkeen.

Opiskelupaikan lisäksi korkkasin myöskin uuden duunini. Aloitin tänään ISS:n kerrossiivoojan hommat uudessa Omena-hotellissa ja ihan erilaistahan tuo on kotisiivoukseen verrattuna! Aluksi meillä oli neljän tunnin paloturvallisuuskoulutus ja sen jälkeen siivoiltiin kolmen tuntia huoneita. Omasta mielestäni hallitsin aika kivasti homman jo heti alkuunsa, vaikka pientä (suurta) epävarmuutta löytyy joka asiasta, kun ei ole minkäänlaista rutiinia hotellihuoneen siivoamisesta. Huomenna olisi tiedossa toinen vuoro hotellilla, kunhan käyn ensin aamulla tekemässä kotisiivouksen. Ehkäpä huominen sujuu hieman paremmalla onnella, onnistuin nimittäin kaatumaan oikein kunnolla hotellin portaissa ja hankkimaan mukavan mustelman reiteen. Miten voin täydessä toimintakyvyssä levitä ihan totaalisesti portaissa? Ja vieläpä työkaverin silmien alla? Tuo oli niitä hetkiä, kun maahan olisi saanut syntyä valtava aukko, jonne olisin tippunut paetakseni ylinoloa tilannetta...

Kaatumisista viis, minusta tulee sairaanhoitaja!!

4 kommenttia:

 1. Onnittelut kouluun pääsyn johdosta teille molemmille... :)
  joskus on sellasia tilanteita että kaipais sitä mustaa aukkoa minne paeta noloutta :D mut kyl se siitä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Onneksi tommosista tilanteista selviää jos pystyy nauramaan itselleen.. :D

   Poista
 2. Onnea tulevalle sairaanhoitajalle :)

  VastaaPoista