maanantai 30. heinäkuuta 2012

Kiltapäiväpostaus part 2

Käytiin poikkeamssa Jussin porukoiden luona matkallamme Niinisaloon ja sain sieltä muistitikullisen kuvia tuolta lauantain Kiltapäivästä. Toinen postaus siis samasta aiheesta luvassa, varoitan vain ;)


Hah, en paljoa huvittunut tälle meidän viralliselle marssikuvalle! Me siis tosiaankin marssitaan (ehkä kenties mahdollisesti... Voi luoja, kvaak!)


Muutama kuva siitä ainoasta esityksestä, joka katsottiin (tämän tilalla piti olla sotakoiranäytös...). Tykin kuljetus ennen...


... ja nykyään.


Pikkaisen on tuo kehitys kehittynyt tai jotain.
Loppuun vielä virallinen kuvatodiste Jussin kaapista, joka todella on siisti! (Oikeastihan tuossa edustalla on tavarat siististi aseteltuna ja niiden takaa löytyy kasoittain roinaa, likaisia sukkia ja karkkipusseja. Riittää siis hyvin, että kaappi näyttää siistiltä..)


Tosiaankin kävin juuri heittämässä Jussin takaisin tuonne. Hieman ottaa pannuun se yksinään takaisin ajeleminen, kun ihmiset ne vain jaksaa tehdä typeriä ohituksia! Muutenkin on paha mieli ja vielä pitää pelätä henkensä puolesta AAARG! Ärsyttää :D
Onneksi perjantaihin on lyhyt aika ja pääsen taaaaas ajamaan Niinisaloon. En kyllä tasan tarkkaan ajele tuota väliä montaa kertaa kuukaudessa sitten, kun kamalat talvikelit taas alkavat! Saa Jussi kyllä hyödyntää yhteiskuljetusta tai seisottaa Audia viikot varuskunnan parkkipaikalla pakkasessa..

Asensin sen vanhan, muka rikki menneen näppiksen takaisin koneeseen. Otti pannuun tuon uuden näppäimistön ässävika! Nyt tämä toimii taas kuin unelma.. Välillä taas pätkii ja kirjaimia tippuu välistä.. Haaveiltiin vähän josko hankittaisiin sellainen kunnon pelinäppis (peliominaisuudet Jussia varten, valaistut näppäimet ja hyvä muotoilu minua varten). Anttilasta olisi kuulemma moisen saanut hintaan 60€.. Pitänee hiukan katsoa, mihin tuo budjetti oikein venyy :D

Tämä blogi on nykyään yhtä armeijaa joka suunnasta.. Koittakaahan kestää vielä... vähintään 5kuukautta ja 1viikko, parhaimmillaan 11kuukautta ja 1viikko ;)

4 kommenttia:

 1. Mitä ihmettä! Esityksiä? Vauu. Ei vaan sillon ollu ko mää olin nuori...

  :D

  Näytät ihan nukelta tossa mekossa, toodella onnistunut valinta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, siellä oli vaikka mitä näytöksiä ja showta :D
   Tuo on kyllä niin ihana mekko, onneks onneks onneks ostin sen sillon!

   Poista