keskiviikko 25. heinäkuuta 2012

Hyvän mielen kollaasi

Eilen kävin noutamassa postista Photoboxilta tilaamani suuren valokuvakollaasin. Tilasin tämän viime viikolla ja hintaa posteineen tuli vain 15€. Tämä pääsi vaatehuoneen oveen piristämään ja muistuttamaan kaikista ihanista hetkistä ja ihmisistä.


Kollaasissa on kuvia eri reissuilta (Lappi, Nizza, mökki..), rakkaista ihmisistä ja tietenkin koiruuksista, jotka ovat viimepäivinä käyttäytyneet niin nätisti, että melkeinpä tulee huojentunut olo: ehkä mä selviän niiden kanssa yksinkin.


Löytyy kuvia yo-juhlista, Nizzasta, Yyterin koirarannalta, Lapista, Noormarkusta, Jussista, Vilasta ja Ratitasta, Äitistä ja Isistä...


 ...Siskoista, penkkareista ja Jussin 18v-synttäreiltä.


Ei voi muuta tulla kuin hyvä mieli tuota katsoessa!
Vielä kun hommaisin oikeaa teippiä ettei tarvitsisi tarroille kiinnittää tuota esille..

Tänään oli ihan huippupäivä! Tapasin pitkästä aikaa ystävääni ja koko päivä vallan vierähti kirppareilla kierrellessä ja jutellessa. Oli tosi ihana päästä juttelemaan toisen inttilesken kanssa, ystäväni poikaystävä on nimittäin myöskin armeijassa. Kirppareilta ei löytynyt mitään, mutta se ei harmittanut yhtään, kun seura oli niin mukavaa. Sovittiinkin jo, että ensi viikolla nähdään taas. On vain niin mahtavaa viettää aikaa sellaisen ihmisen kanssa, joka on niin totaalisen samalla aaltopituudella, että voi jutella ihan mistä vain ilman pelkoa mulkoilevista katseista. Ja Anni hei, pistäppä se blogi pystyyn niin pääsen hehkuttamaan sitä täällä! ;)

2 kommenttia: