maanantai 30. heinäkuuta 2012

Kirppis Satakunta

Tänään aukesi Porin uusin kirppis: Kirppis Satakunta. Todellisuudessahan tuo on Paanakedonkadulla ollut Superkirppis, joka muuttaessaan Satakunnankadulle (eli samalla kadulle kuin millä minä asun!) se muutti nimensäkin. Tiesin, että kirppis muuttaa entisen Hintakaaren tiloihin ja ulkoa päin mesta näyttää rähjäiseltä tehdashallilta. Parkkitilaa on lähistöllä huomattavasti vähemmän kuin entisellä sijainilla oli. Onneksi minä voin tästä lähin autoilun sijaan polkaista muutamassa minuutissa kirppistelemään, kun ei tarvitse kaupungin läpi viillettää!
Yllätyin positiivisesti, kun astuin sisään: tilavaa ja aika siistiä. Ummehtunut haju seurasi edellisestä paikasta, mutta sehän vain lisää kirppisfiilistä! Tein ihan mahtilöytöjä ja törsäsin rahaa 16€ (minun mielestäni suurehko summa kirpparilla makettavaksi), mutta Jussi lohdutteli "kyllä tätä paikkaa nyt tuon verran pitää tukee ihan avajaisten kunniaksi" ja niinhän se onkin.
Mustat Vilan korkeavyötäröiset shortsit, 4€. Nää istuu päälle ihan täydellisesti ja olen niiin iloinen, että nappasin nämä mukaani! Hieman joutavasta kankaasta tehdyt pöksyt on mukavat päällä ja aika kivan näköisetkin! Kuvassa minulla on se yksi pinkki paljettitoppi (1€ kirpparilta), josta kerroin viikko sitten.



Uudet pinkit avantokengät, 3€. EI! En mene avantoon, ikielämässäni. Mökillä vain sattuu olemaan niin teräviä kiviä uimaanmenopaikan pohjassa, etten ainakaan minä kykene menemään pulikoimaan ilman kenkiä. Kömpelöt ja väkisin pintaan pyrkivät Crocsit eivät ole kauhen kätevät, joten oli pakko ostaa nämä, kun kerran olivat sopivan kokoisetkin (pussissa luki 39, mutta olivatkin 40.. Hieman reilut jalkaan mutta mitäpä väliä?). Ja hei, nää on pinkit!


Pari pakettia avaamattomia Tikru-kertakäyttölautasia yht 1€. Nää oli aika söpöjä, nyt on pakko järkätä juhlat, kun on näin suloiset lautasetkin jo valmiina!


Ja sitten se "ostan, enpäs, juupas, ehkä, miksen, mutku haluun"-löytö. Uudenveroiset sthlmDG-merkkiset kengät, 8€. Ekalla kerralla jätin nämä sovittamatta, kun Jussi sanoi niitä rumiksi. Kengät jäivät kuitenkin vaanimaan mieltäni, joten palattiin kaupungilla kiertelyn jälkeen takaisin kirpparille ja sain luvan sovittaa rumiksi leimattuja kenkiä. Jalassa tuntuivat hyviltä ja juuri sopivan kokoisilta. Olisi kyllä harmittanut jättää ne sinne, joten kävin kassan kautta kengät kainalossa. Kotona sovittelin ja pruuvailin ja sain Jussin edes hieman myöntymään "ei ne nyt ihan niin rumat oo...". Miehet ei tajuu.



Sain Jussilta todellisen inttituliaisen: hänen itse ampuman panoksen hylsyn! Söpö Jussi :)


Ja kohta pitääkin taas luopua tuosta söpöstä ja palauttaa se Niinisaloon... Liian äkkiä menevät tälläiset pari päivää yhteistä aikaa! Onneksi lomille pääsevät jo perjantaina! Eli neljän aamun jälkeen jeee!


Söpöyttä tuntuu virtaavan joka tuutista: isosiskoni fb-seinältä löytyi ilmoitus "on parisuhteessa henkilön ¤¤¤¤¤¤ kanssa". Haa, kuinka ihanaa! Onnea heille, ovat muuten harvinaisen ihana pari!

Jos tekstistä puuttuu s-kirjaimia, älkää ihmetelkö. Jussi hommasi uuden näppiksen ja onhan tämä muuten ihan jees, mutta s-kirjain ei suostu toimimaan! Tekti on ii eninäkemältä tälläitä ja itten korjaan en liäämällä puuttuvat -kirjaimet... (%&¤F*CK#%! @!!)

4 kommenttia:

  1. Söpsöt shortsit oot löytäny! :o

    purrlikecat.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nojuu! Harvinaisen sopivat, kun sovittamatta piti ostaa!

      Poista
  2. Hyvännäköset shortsit ja söpö pari! :)

    VastaaPoista